Izmir haberleri Haberleri

izmir haberleri haberleri ve güncel izmir haberleri gelişmeleri, izmir haberleri ile ilgili tüm video, izmir haberleri fotoğrafları ve izmir haberleri haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

İzmir'in Konak ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen yaşlı kadının, tırın altında kaldı. Talihsiz kadının hayatını kaybettiği kazaya ait görüntüler ortaya...

Polis ekipleri tarafından İzmir'in Bayraklı ilçesinde bir eve düzenlenen operasyonda çok sayıda ruhsatsız tabanca ve mühimmat ele geçirildi.

Ulusal Haberler

İzmir'in Karabağlar ilçesinde akraba ziyaretine giden Leyla Akyol, 3'üncü kattan düşerek hayatını kaybetti.

Ulusal Haberler

İzmir'in Buca ilçesinde cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen 34 yaşındaki Ömer Gülen, kendisine yönelik kurulan pusuda, evine girerken öldürüldü.

ASAYİŞ

İzmir'in Torbalı ilçesinde yaya geçidinden karşı yol geçmeye çalışan bir motosiklete, transit araç çarptı. Motosiklet metrelerce sürüklendi.

Ulusal Haberler

İzmir'e bağlı Karabağlar ilçesinde 'kız meselesi' yüzünden bıçaklanan 16 yaşındaki genç hayatını kaybetti.

Ulusal Haberler

İzmir, Karabağlar ilçesinde evine gittiği akrabasının 12 yaşındaki kız çocuğunu taciz eden şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Ulusal Haberler

Yerel seçimlere saatler kalmasıyla birlikte, siyaset gündeminde değişik olaylar yaşanıyor. İzmir'de reklam panolarında Kocaeli Belediye Başkanı'nı görenler şaşırdı.

Ulusal Haberler

İzmir, Karşıyaka Belediyesi, Örnekköy'de bulunan Temiz İşleri Müdürlüğü şantiyesine operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.

Ulusal Haberler

Aydın, Nazilli Devlet Hastanesine bilinç kaybı, kusma ve baş ağrısı şikayetleriyle başvuran 27 yaşındaki genç, helikopter ambulans ile İzmir Şehir...

Ulusal Haberler

İzmir’in Urla ilçesinde, eline aldığı hortum, sandalye ve kürekle acımasızca komşu iş yerinde bulunan köpeğe saldıran şahsa ev hapsi, olay...

Ulusal Haberler

İzmir Bornova'da iddiaya göre evde babasıyla arbede yaşayan ve bıçakla yaralalan 35 yaşındaki adam, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Özel Haber