Halil Pekdemir Haberleri

Halil Pekdemir haberleri ve güncel Halil Pekdemir gelişmeleri, Halil Pekdemir ile ilgili tüm video, Halil Pekdemir fotoğrafları ve Halil Pekdemir haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


YAŞAM

Denizli'nin Sarayköy ilçesinde jeotermal tesiste çıkan patlama sonucunda çevredeki vatandaşlar tedirgin bir şekilde beklerken, patlamanın kaynağında merak edilenleri yetkililere sorduk.

SiYASET

AK Parti Pamukkale Adayı Halil Pekdemir,“Belediye imkanları ile yapılabilecek her şeyin altına imzamı atarım” ifadelerini kullandı.

SiYASET

Seçim arabasını kendi kullanan ve sokak sokak gezen Denizli Pamukkale Bağımsız Belediye Başkan Adayı Mustafa Altıkulaç, Genç Çivril Gazetesi'nin sorularını...

SiYASET

Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ali Rıza Ertemur, Kuşpınar Mahallesinde vatandaş ile toplandı.

SiYASET

Pamukkale Belediyesi Başkan Adayı Halil Pekdemir, yılda 20 bin çocuk ve 10 bin kadının faydalanabileceği ücretsiz spor tesisi projesini açıkladı.

SiYASET

31 Mart yerel seçimlerine 15 gün kala, belediyelerde kimin kazanacağı merakı gittikçe artıyor. Pamukkale'de popüler olan iki isimi vatandaşa sorduk.

SiYASET

31 Mart yerel seçimler öncesinde Denizli’nin Pamukkale İlçesinde ilk anket sonucu belli oldu. Pamukkale seçimleriyle ilgili olarak yapılan ankette, CHP...

SiYASET

Pamukkale'de seçimi hangi parti ve adayının kazanacağı ile ilgili tahminleri Veri Analisti Murat Kızıl Boğa paylaştı.

SiYASET

Cumhur İttifakı'nın Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak projelerinden bahsetti.

SiYASET

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken, seçim çalışmaları hızlanmış durumda. Denizli halkı oyunu kimden yana kullanacak?

SiYASET

Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’den bir vizyon proje daha açıkladı.

Özel Haber