Denizli Kaza Haberleri

Denizli Kaza haberleri ve güncel Denizli Kaza gelişmeleri, Denizli Kaza ile ilgili tüm video, Denizli Kaza fotoğrafları ve Denizli Kaza haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Denizli Servergazi Devlet Hastanesinde Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Acıpayam’lı Uz. Dr. Fatma Huz...

ASAYİŞ

Denizli'nin Honaz ilçesinde yer alan Ankara yolunda seyir halinde olan araç, kamyona arkadan çarptı. İki kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde bulunan kavşakta meydana gelen kazada 7 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Dün gece saatlerinde İzmir-Denizli istikametinde gerçekleşen kazada hayatını kaybeden Fatma Huz'un, Denizli Servergazi Devlet Hastanesi doktoru olduğu öğrenildi.

İzmir-Denizli istikametinde seyir halinde olan bir araç, otoyolda ters yönde giden bir araca çarptı. Kazada iki kişi hayatını kaybetti.

Nazilli'de yola dönüş yapan otomobile çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

ASAYİŞ

Denizli’de hatalı sollama yaparak önüne çıkan otomobile arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ile yolcu konumundaki arkadaşı hayatını kaybetti.

Dün akşam saatlerinde motosikletle yolun karşısına geçmek isteyen 71 yaşındaki Salih Nuri Aşuk, hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Denizli’nin Tavas ilçesinde kontrolden çıkan bir otomobil takla atarak yoldan çıktı. Ters dönen araçta bir kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Dokuzkavaklar Mahallesi, Ankara Bulvarı üzerinde bir araç kontrolden çıkarak takla attı.

ASAYİŞ

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Karataş Mahallesinde bir araç yoldan çıkarak kaza yaptı.

Aydın-Denizli otobanında kontrolden çıkan bir otomobil, önce bariyerlere daha sonra bir kamyona çarparak durabildi. Kazada 5 kişi yaralandı.

Özel Haber