Denizli İl Jandarma Komutanlığı Haberleri

Denizli İl Jandarma Komutanlığı haberleri ve güncel Denizli İl Jandarma Komutanlığı gelişmeleri, Denizli İl Jandarma Komutanlığı ile ilgili tüm video, Denizli İl Jandarma Komutanlığı fotoğrafları ve Denizli İl Jandarma Komutanlığı haberleri Genç Gazete >> Denizli Haber >> Denizli Son Dakika Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Denizli il jandarma komutanlığı ekiplerince, kaçak kazı yaptığı tespit edilen 8 kişi kazı malzemeleri ile birlikte yakalandı.

ASAYİŞ

Denizli’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafında Pamukkale ve Çivril İlçelerinde düzenlenen operasyonda silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

ASAYİŞ

Denizli İl Jandarma Komutanlığı, Sarayköy Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirdiği operasyon neticesinde kilolarda uyuşturucu madde ele geçirdi.

ASAYİŞ

Denizli’de 18 yıl hapis cezasıyla aranan uyuşturucu taciri, kendisini almaya gelen jandarma ekiplerini görünce süper kahramanlığa soyundu.

ASAYİŞ

Televizyon programında ün kazanan şahıs hapis cezası ile aranıyormuş. Aranan şahıs jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

GÜNDEM

Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı JASAT dedektifleri aranan çalışmaların yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi.

Özel Haber