Seçim çalışmalarını sürdüren ve esnaf ziyaretleri yapan AK Parti Çivril Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, Çivril Galericiler Sitesi’nde bulunan galerici esnafı ile bir araya geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Güven, galericilerin desteğini istedi.

Denizli’deki ‘Şehrazat’ Dizisi Çekimlerine Soruşturma Denizli’deki ‘Şehrazat’ Dizisi Çekimlerine Soruşturma

AK Parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ile birlikte seçim çalışmalarını yürüten AK Parti Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Galericiler Sitesi’ni ziyaret eden İlçe Başkanı Ertuğrul ve Başkan Adayı Güven, esnaflarla bir araya geldi. Esnafın beklenti ve taleplerini dinleyen Gürcan Güven, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili çalışmaları hakkında bilgi vererek seçilmesi halinde hayata geçireceği projeler ve Çivril ile ilgili çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Esnaflardan büyük ilgi gören Gürcan Güven, AK Parti hizmetlerinin devam etmesi için desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, “Başlayan ve devam eden AK Parti belediyeciliğinin daha ileriye gitmesi, Çivrilimizin eksik kalan ihtiyaçlarının tamamlanması için sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Çivril için birlikte çalışmak, birlikte yürümek istiyoruz.” diyerek oy istedi.

Editör: Haber Merkezi