Gürpınarspor olarak 20232024 sezonunda başarılı bir sezon geçirdiklerini belirten Kulüp Başkanı İhsan Caran “geçen yıl başlayan gençleşme ve yenilenme çalışmalarımız bu sezon meyvesini verdi. Çivrilli ve Gürpınarlı sporculardan oluşan takımımız oynadığı maçların tamamını kazandı ve sezon başından itibaren lider olarak ligi devam ettiriyor. Hedefimiz Playoff maçlarında da başarılı olarak üst lige çıkmak” dedi.

Başkan Deveciler: ''Gidenlerin Yeri Doldu, Ama Perişan Olduk'' Başkan Deveciler: ''Gidenlerin Yeri Doldu, Ama Perişan Olduk''

Gürpınarspor’un Çivril’de sporcu yetiştiren bir merkez olacağını belirten Caran “amatör spor ruhunu yaşayan ve yaşatan bir kulübüz, oyuncularımızın neredeyse tamamı kendi sporcumuz. Amacımız yetenekli ve başarılı gençleri sporla buluşturmak, onları yetiştirmek ve üst liglere göndermek. Bunun için alt yapı çalışmalarına da büyük önem veriyoruz” dedi.

Gürpınarspor’un başarılı çalıştırıcısı Hasan Kaçmaz’da takım olarak iyi bir hava ve başarı yakaladıklarını belirterek “genç ve azimli bir takımız. Oyuncularımız sezon başından beri sürdürdükleri istikrar ile güzel bir başarı yakaladı. Önümüzdeki maçları da kazanıp Süper Amatör Lige çıkarak bu başarıyı sürdüreceğiz” dedi.

Editör: Haber Merkezi