Denizli’nin Çivril İlçesi önceki dönem belediye başkanı ve Çivril İlçesi Belediye Başkan adayı Gürcan Güven, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti Çivril İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ile birlikte mahalle ziyaretlerine devam eden AK Parti Çivril Belediye Başkan adayı Gürcan Güven “Çıktığımız yol hizmet yolu. Bu yolda aşk ile çalışan yorulmaz. Biz Çivril’in hizmetkârı olmaya adayız” dedi.

Gürcan Güven Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor “ Aşk İle Çalışan Yorulmaz”2

Çivril’de Somak ve Kocayaka mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ak Parti Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven, proje ve çalışmaları ile ilgili mahalle sakinlerine bilgi verdi. AK Parti ile Denizli ve Çivril’de büyük ve önemli projelerin hayata geçtiğine dikkat çeken Gürcan Güven “Ak parti belediyeciliği istikrar ve devamlılık demek. İlçemizde başlayan birçok hizmet AK parti döneminde başladı. Bizler bu proje ve çalışmaların devamı için hazırız. Sizlerden aldığımız destek ve enerji ile Çivril’imizi daha ileriye götürmeye çalışacağız” dedi.

Damlama sulama ve Tarıma büyük önem veriyoruz

Kahvehanede vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada tarım konusunda özel bir çaba harcadıklarına dikkat çeken Güven “Çivril tarım kenti. Gelecek dönem projelerimiz içinde damlama sulama ve yerli tohum, yerli fidan ve hal var. Çiftçi ve üreticilerimize yetiştiren konusunda da sulama konusunda da pazarlama konusunda da faydalı olacak projeler geliştirdik. Çivril’imizde damlama sulamaya geçilmesi ve yetiştiricilerin ürünlerini satışı konusunda sebze ve meyve hali yapımı için çalışıyoruz” dedi.

Eski Başkan Gönüllü ’den Yeni Başkan Ertemur’a Ziyaret Eski Başkan Gönüllü ’den Yeni Başkan Ertemur’a Ziyaret

Çivril’e yakışır bir Galericiler sitesi yapacağız

Çivril’in ekonomisi ve ticaret kapasitesi ile dikkat çeken bir ilçe olduğunu belirten Güven “Çivril traktör pazarı ve alışverişi konusunda Türkiye’de söz sahibi bir ilçe. Kıralan mahallemize yaptığımız Traktör Galericileri sitesi ile bunda katkımız olduğunu düşünüyorum. Aynı şekilde ilçe merkezine kazandıracağımız bir galericiler sitesi ile ilçemizde faaliyet gösteren galericilerimizin talep ve beklentilerine cevap verecek bir site yapacağız. Haftada bir gün oto pazarı kurulmasına olanak sunacağız. Çivril’e yakışır bir Galericiler sitesi yapma hedefimiz var” dedi.

Gürcan Güven Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor “ Aşk İle Çalışan Yorulmaz”1

Hizmet İçin AK Parti

Mart ayı ile birlikte seçim çalışmalarında yeni bir sürece gireceklerini belirten Güven “Mart ayında hem SKM hem de Çivril’de yapılan bazı kamu tesislerinin açılışını yapacağız. Halkımız hizmetin gerçek ve tak adresinin AK parti olduğunu biliyor. Bizlerde bu hizmetlerin bir parçasıyız. Çivril’in daha güzel hizmetlerle buluşması için herkesi Cumhur İttifakına destek vermeye davet ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi