31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Özkan Avcı’yı ilk tebrik edenlerden biri önceki dönem Belediye Başkanı Gürcan Güven oldu. Hafta sonu Çivril’e gelen Gürcan Güven Özkan Avcı’yı işyerinde ziyaret ederek başarı diledi, tebrik etti.

Denizli Vatandaşı Vergisini Ödeyemiyor! Şikayet Var! Denizli Vatandaşı Vergisini Ödeyemiyor! Şikayet Var!

Adı sıkça Çivril Belediye Başkanlığı için geçen Doktor Gürcan Güven, AK Parti’den aday adaylığını açıklayan eski mesai arkadaşı Özkan Avcı ile Avcı’nın Uşak Caddesindeki işyerinde bir araya geldi. Özkan Avcı’yı adaylık başvurusundan sonra ziyaret eden ilk isim olan Gürcan Güven aday adaylığı yarışında başarı diledi. Bir süre sohbet eden ikili yerel seçim ve ülke gündemi ile ilgili fikir alışverişinde bulundu.

31 Mart yerel seçimleri için aday adaylığı başvuru süreci devam ederken Doktor Gürcan Güven’in Çivril Belediye Başkanlığına aday olup olmayacağı netlik kazanmazken 1 Aralık Cuma günü kamu çalışanları istifa süresine kadar aday adaylığını açıklaması bekleniyor.

Özkan Avcı, 2014 - 2019 yılları arasında Gürcan Güven’in Belediye başkanlığı döneminde Çivril Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi olarak görev yapmıştı. 

Editör: Haber Merkezi