Çavuşoğlu, Denizlili Gençlerle Birlikte “Parla” Marşını Söyledi! Çavuşoğlu, Denizlili Gençlerle Birlikte “Parla” Marşını Söyledi!

Denizli, Çivril ilçesinin önceki dönem belediye başkanlarından Gürcan Güven, aday gösterilmesinin ardından çalışmalarına başladı. Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Gürcan Güven, mahalle ve esnaf ziyaretlerini de ihmal etmiyor. İşyeri açılışları, kamu kurum ziyaretleri ve mahalle ziyaretleri ile seçmenle buluşan AK Parti Belediye Başkan Adayı Gürcan Güven ilçe merkezinde faaliyet gösteren işyeri ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Seçim çalışmaları kapsamında Kızılcasöğüt Sanayi Sitesi'ni ziyaret eden Gürcan Güven, sanayi esnafı tarafından yapılan lokma hayrına katıldıktan sonra sanayi sitesindeki işyerlerini ziyaret etti. Ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlara projeleri ve seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Güven, esnaf ve işyerlerinde bulunan vatandaşlardan 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Gürcan Güven Çalışmalarını Hızlandırdı

Ziyaretlerinde Çivril için çalışmaya devam edeceklerini ifade eden Gürcan Güven “Çivril için yorulmadan durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz esnaf ve bir araya geldiğimiz vatandaşlarımızın pozitif enerjisi bizlere güç veriyor. Hazırız kararlıyız” dedi.
Belediye Başkan adayı Gürcan Güven’in ziyaretlerine AK parti İlçe Başkanı Halil Ertuğrul ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik ediyor.

Editör: Haber Merkezi