2024 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programına (SOGEP) ilişkin proje hazırlık süreci Güney Ege Bölgesi (Aydın, Denizli, Muğla) için başlatıldı. 

Güney Ege Kalkınma Ajansı duyurdu! O Hibe Programı İçin Geri Sağıyım Başladı

Güney Ege Bölgesi’ndeki yerel dinamikleri harekete geçirerek yoksulluk, göç ve kentleşmeden kaynaklanan sosyal sorunları gidermek, değişen sosyal yapının ortaya çıkardığı ihtiyaçlara karşılık vermek, toplumun dezavantajlı kesimlerinin ekonomik ve sosyal hayata daha aktif katılmalarını sağlamak amacıyla başlatılan proje için başvuru tarihi uzatılarak 1 Mart 2024 Cuma günü oldu. Çevrimiçi bilgilendirme toplantısı ise 12 Şubat 2024 tarihinde olacak. Program projeler geliştirmeyi ve sosyal sorunların çözülmesini sağlamayı amaçlıyor. 

Güney Ege Kalkınma Ajansı duyurdu! O Hibe Programı İçin Geri Sağıyım Başladı

Kimler Başvuruda Bulunabilecek

2024 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından yürütülecek olan Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı’ndan Kamu kurum ve kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları, birlikler, kooperatifler, sivil toplum kuruluşları, organize sanayi bölgeleri, sanayi siteleri, serbest bölge işleticileri, teknoloji transfer ofisi şirketleri ile teknoloji geliştirme bölgesi, endüstri bölgesi ve iş geliştirme merkezi gibi kuruluşların yönetici şirketleri yararlanabilecek. 

Editör: Haber Merkezi