Çivril Belediyesi yapımına başladığı iki Kültür merkezinin inşaatını tamamladı.

Çivril Belediyesi Fen İşleri tarafından inşa edilen çok amaçlı Kültür Merkezlerinden ikisi tamamlanmak üzere, açılış için gün sayan merkezler mahallenin birçok ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlandı.

Çivril Belediyesi mahallelerde ihtiyaç duyulan tesis ve hizmetlerin yapımına devam ediyor. Çalışmalar kapsamından geçen yıl yapımına başlanan Kıralan ve Gümüşsu Mahallelerindeki kültür merkezlerinin inşaatları tamamlandı. Peyzaj ve çevre düzenlemelerinin tamamlanmasının ardından iki kültür merkezi kullanıma açılacak.

Çoğu Kişi Bilmiyor: Denizli'de Asırlar Öncesinden Kalan Mağara... Çoğu Kişi Bilmiyor: Denizli'de Asırlar Öncesinden Kalan Mağara...

Çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu iki kültür merkezinin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını belirten Belediye Başkanı Niyazi Vural; “ Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren hemşehrilerimize hizmet anlayışımız artarak devam ediyor. Hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda sanatsal ve kültürel faaliyetlerini zenginleştirmek için çalışmalarımız sürüyor. Mahallelerimizde birçok faaliyetin bir arada yapıldığı çok amaçlı kültür merkezlerinin eksikliği hissediliyordu. Bu doğrultuda Hemşehrilerimizin yaz-kış, sıcaktan ve soğuktan etkilenmeden düğün, sünnet gibi etkinlikleri yapabilmeleri için ilçemize Kültür merkezleri kazandırıyoruz. Kıralan Mahallemize, Gümüşsu Mahallemize, Haydan Mahallemize ve Kızılcasöğüt Mahallelerimize Kültür Merkezleri yapıyoruz.  Kıralan ve Gümüşsu Mahallemize yaptığımız Kültür Merkezleri’ni tamamladık. Önümüzdeki günlerde açılışını gerçekleştireceğiz. Tüm hemşehrilerimizi açılışa davet ediyorum. Şimdiden Çivril’imize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Editör: Haber Merkezi