Changan, sadece bütçe dostu modellerle değil, aynı zamanda lüks SUV segmentinde de iddialı bir marka. Türkiye pazarına sunacağı geniş ürün yelpazesiyle farklı beklenti ve ihtiyaçlara cevap vermeyi hedefleyen Changan, otomobil sektöründe adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Changan Alsvin otomobil modeli, Fiat Linea veya Renault Taliant gibi düşünülebilir. Lüks donanımdan uzak olmasının yanı sıra uygun bir otomobil olarak ön plana çıkıyor.

Changan Alsvin 390 bin TL'lik fiyatıyla Türkiye'ye geliyor

Changan, her bütçeye uygun olarak geliştirdiği modellerle tanınan bir isim. Changan Alsvin modelinin en önemli artılarından birinin uygun fiyatı. Çin dışında bazı pazarlarda satışa sunulan Changan Alsvin modelinin Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.

Çinli otomobil üreticisi Changan, geniş bir ürün yelpazesine sahip. Şirket, lüks SUV modellerinden herkesin rahatlıkla alabileceği sedan modellere kadar geniş bir ürün seçeneği sunuyor.

Emekli promosyonları zamlandı: Banka banka liste açıklandı Emekli promosyonları zamlandı: Banka banka liste açıklandı

Changan Alsvin Türkiye'ye geliyor! 250 bin TL'den satılacak, işte tarih!

Türkiye pazarına sunulacak olan Çin menşeli otomobil Changan Alsvin modeli, bütçe dostu seçenekler arasında yer alıyor.

Genel olarak Egea ya da Linea sınıfında bir otomobil olan Alsvin, 1.0 litrelik atmosferik bir motorla gelecek. Şehir içi kullanım için uygun olan otomobilin maksimum hızı ise saatte 150 km olacak.

Tasarımında 1.0 litrelik atmosferik bir motora sahip olan eski bir motor, performans konusunda büyük beklentilere girmemek gerektiğini gösteriyor. Ancak uygun fiyatıyla dikkat çeken bu motor, kullanıcılar için cazip bir seçenek olabilir.

Otomobilin lansmana özel fiyatının 600.000 TL olacağı ve en düşük ÖTV diliminden satışa çıkacağı belirtiliyor. Changan Alsvin’in bu kadar ucuz bir fiyattan satışa çıkmasının temel nedeni ise kısa sürede önemli bir müşteri kitlesine ulaşabilmek.

Changan bu noktada reklam bütçesini indirim olarak kullanıcılara sunacak. Yani indirimli fiyatlar sayesinde yollarda artan Changan Alsvin sayısı, markanın kendi reklamını yapmış olacak.

İlk olarak sadece Alsvin modeli ile Türkiye pazarına girecek olan Changan, sonrasında hafif ticari araçlarla varlığını göstermeyi planlıyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ