Genç girişimci Burak Çetinkale Çivril’e yeni lokanta kazandırdı. Doyuran Adam adlı işyerinin açılışını yapan Burak Çetinkale “Tıka basa doymak isteyen ağız tadına önem veren Çivrillileri işyerimize bekliyoruz” dedi.

Çocuğunuzda Hiperaktivite Bozukluğu Olabilir! Bu İşaretlere Dikkat! Çocuğunuzda Hiperaktivite Bozukluğu Olabilir! Bu İşaretlere Dikkat!

Çarşı Mahallesi Sarayardı Sokak üzerinde hizmete giren işyerinin açılış kurdelesi CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ve CHP Çivril Belediye Başkan adayı Semih Dere tarafından yapıldı. Açılışta konuşan CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı yeni işyerinin hayırlı olmasını dileyerek işyeri sahibi Burak Çetinkale’yi tebrik etti. 

Konuşmaların ardından kesilen kurdele ile işyeri hizmete girerken açılışa katılanlara teşekkür eden girişimci Burak Çetinkale “Çıraklık ve kalfalığın ardından usta olarak çalıştığım işyerinden ayrılarak kendi işyerimi açtım. Katılan herkese çok teşekkür ederim. İşyerimizde zengin menü, hijyenik ortam ve sağlıklı ürünlerle Çivrillilere hizmet vermekten onur duyuyoruz. Kaliteli yemeği uygun fiyata yemek isteyen damak tadına ve sağlıklı beslenmeye önem veren herkesi işyerimize bekliyoruz” dedi. 

Editör: Tolga Çetin