Çivril’in en genç Belediye Başkan Adayı Semih Dere, oyunu Nevişet Kameroğlu Ortaokulu'nda kullandı. Oy kullanmaya eşi ve 3 yaşındaki kızı ile giden Dere seçimin hayırlı olmasını diledi.

Genc Baskan Adayi Sandiga Ailesi Ile Gitti1

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs Mesajı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan 1 Mayıs Mesajı

Seçim yarışına en geç başlayan aday olan CHP Belediye Başkan Adayı Semih Dere, 31 Mart sabahı oyunu evinin yanındaki okulda kullandı. Sabah saatlerinde eşi ve kızı ile birlikte sandığa giden Dere 1010 no’lu sandıkta oyunu kullandı. Oy verdikten sonra sosyal paylaşım sitesindeki sayfasından yaptığı paylaşımda seçimlerin hayırlı olmasını temenni eden Dere “Dere ailesi olarak Mahalli İdare Seçimleri için oyumuzu kullandık. Memleketimiz için hayırlı sonuçlanacak bir seçim olmasını dilerim” ifadelerine yer verdi.

Oy verme görevini yerine getirdikten sonra ilçe genelindeki sandıkları gezen CHP belediye Başkan adayı Semih Dere görevlilere başarı ve kolaylık diledi.

Editör: Durmuş Özke