Düğün sezonunun yaklaşması ile evlenecek çiftler yapacakları düğün için hazırlıklarını hızlandırmaya başladı.

Düğün maliyetlerinin çiftlerin belini bükmesine bir tekme de gelinlikçilerden geldi. Evlenecek kadınların hayallerini süsleyen bembeyaz gelinlikleri denemek için gelinlikçilere koşan kadınlar şok yaşıyor. Fiyatlar ayrı, yeni uygulama ayrı şok ediyor gelin adaylarını.

Denizli’de İndirimi Vatandaşa Sorduk; Memnun Olan da Var İsyan Eden de.. Denizli’de İndirimi Vatandaşa Sorduk; Memnun Olan da Var İsyan Eden de..

Gelin Adaylarına Şok Uygulama! Denizli’de De Geçerli Mi3Gelinlik Deneme Ücreti İsteniyor!

Gelinlik satın almak cepleri yakıyor, kiralama ücretleri de geri kalmıyor. Satın alınan gelinlikler ile kiralanmak istenen gelinlikler arasındaki fiyat farkı neredeyse kapanmış durumda. Gelinler, asıl şoku ise gelinlikçilerin deneme ücretlerini duyduklarında yaşamaya başladı. Son zamanlarda gelinlikçiler, gelinlik seçmeye gelen kadınlardan gelinlik deneme ücreti de almaya başladı.

Gelin Adaylarına Şok Uygulama! Denizli’de De Geçerli Mi1

Denizli’de Gelinlik Deneme Ücreti Alınıyor Mu?

Denizli’de  ismini duyurmuş çeşitli gelinlikçilerden alınan bilgilere göre böyle bir uygulama bulunmuyor.

“Denemeden gelinlik mi alınır?” diyen esnaf bu olayı “tam bir saçmalık” olarak nitelendiriyor.

Denizli gelinlikçilerinin şikayetçi oldukları tek noktanın bazı müşterilerin saygısızca davranışları olduğunu vurgulayan bir gelinlik evi sahibi, “Ekonomik krizden zaten bir haldeler, bir de gelinlik deneme ücreti isteyecek halimiz yok, bu olay tam saçmalık. Denizli’de hiçbir esnafın böyle bir olaya girişeceğini düşünmüyorum, ancak bizi asıl rahatsız eden, çiftlerin gelinlik damatlık deneyip ölçüm dahil tüm işleri yaptırdıktan sonra fiyat çıkartarak ‘biz daha gezecektik’ diyerek gitmeleri. Biz orada bir emek veriyoruz, dalga geçer gibi bu şekilde hareket etmeleri çok canımızı sıkıyor. Bunun dışında ne müşterilerimiz bizden şikayetçidir, ne de biz şikayetçi olacakları uygulamaların içinde oluruz.” açıklamasını yaptı.

Gelin Adaylarına Şok Uygulama! Denizli’de De Geçerli Mi2

Editör: Kardelen Başol