Her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de yeni gelişmeler yaşanıyor. Ekonomik yönden dalgalanmaya çok müsait olan sektörde kendini ispatlamak çok da kolay olmamalı. Bunun bilincinde olan emlakçı Bilal Elmas gayrimenkul satışında kendine has tarzı ve pazarlama yöntemiyle vatandaşın dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Sosyal medyada hatırı sayılır takipçiye ulaşan Elmas, satışlarına çektiği videoların büyük katkısı olduğundan bahsetti.

“Şortlu Emlakçı Olur Mu?”

Bankacılıktan emlakçılığa geçiş yapan genç emlakçı yeni katıldığı sektörde kısa sürede adından bahsettirmeyi başardı. Sektöre ilk girdiğinde tepki çektiğini belirten Elmas: “İşe ilk başladığım zamanlar sert eleştiriler aldım. Şortlu emlakçı mı olur? Diye bile eleştirildim. Sektörde alışılmışın dışına çıkınca ilgi çektim. Başkaları beni olumsuz eleştirse de ben işime bakarım. Çünkü işimde iyiyim. Artık eskisi gibi oturduğun yerden satış yapmak yok. Evlere baranda asarak olmuyor o iş. Kendinizi sürekli yenilemek ve geliştirmek zorundasınız. Eğer ki sektörde kendinize er bulmak ve adınızdan bahsettirmek istiyorsanız bu olmasa olmaz kural olmalı .”dedi. 

Bilal Elmas  ‘Almayanı Döverler’ Sloganıyla Satışlarında Patlama Yaşıyor!

Sosyal medyada paylaştığı vidolarla binlerce izlenmeye ulaşan emlakçı Elmas, gayrimenkul satışlarında bu videolarla daha çok satış yaptığına vurgu yaptı. Çektiği tanıtım videolarında kullandığı kendine has cümleleri ve hareketleri ile Elmas, izleyicinin kafasında yer etmeye devam ediyor. Emlakçı, Bilal Elmas yatırımcısına iyi fırsatlar sunan tarla, arazi, ev gibi gayrimenkullerde ‘almayanı döverler’ sloganıyla satışı yapılacak yerin ne kadar karlı bir iş olacağına vurgu yaparken müşterilerinin bam teline basıyor. Bu satış taktiği ile hem müşteriler hem de İncirya Emlak ailesi mutlu oluyor. Günün sonunda iki taraf da kazançlı bir şekilde alışverişini gerçekleştiriyor.

ÇİVRİL’İN EN BÜYÜK KONSEPT MOBİLYA MAĞAZASI AÇILDI ÇİVRİL’İN EN BÜYÜK KONSEPT MOBİLYA MAĞAZASI AÇILDI