Aziz Yıldırım Açıkladı! Aday Mı? Aziz Yıldırım Açıkladı! Aday Mı?

Fenerbahçe U19 takımı  Ali Koç İle Birlikte Urfaya Gitti

Elit A Ligi’nin 19. haftasında öğle saatlerinde Giresunspor ile karşılaşan Fenerbahçe U19 takımı maç bittikten sonra Sabiha Gökçen Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne geldi. Sarı-lacivertliler daha sonra özel uçakla Şanlıurfa'ya hareket etti.  Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yönetim kurulu üyeleri de kafileyle Şanlıurfa'ya gitti.

Sports Digitale'den Yağız Sabuncuoğlu attığı twitlerde Fenerbahçe U19 takımının Süper Kupa finali için Şanlıurfa'ya gittiğini söylerken bir başka twitinde duruma ilişkin ''Fenerbahçe bugün maça başlayacak ve ardından yönetim kararıyla sahadan çekilecek. Son konuşulan konu an itibarıyla bu.'' ifadeleriyle durumu özetledi.

Fenerbahçe A Takımı Olympiakos ile oynayacağı Uefa Konferans Ligi Çeyrek Finali maçı için hazırlıklarını İstanbul'da sürdürüyor. Fenerbahçe'nin Süper Kupa Finali'ne çıkmama nedeni son dönemde yaşanan saha içi ve saha dışı olayların yanı sıra Olympiakos ile oynayacağı maçta etken olarak görülüyor. Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe, Olympiakos ile oynayacağı Uefa Konferans Ligi Çeyrek Final maçı için fikstür sıkışıklığı nedeniyle Süper Kupa Finali'nin ertelenmesi için TFF'ye başvurmuş ancak olumlu bir sonuç alamamıştı.

Editör: Haber Merkezi