Bakan Uraloğlu, “güneş enerjisi santralleriyle büyük tasarruflar sağlıyoruz” Bakan Uraloğlu, “güneş enerjisi santralleriyle büyük tasarruflar sağlıyoruz”

 Olayda anne ve baba hayatını kaybederken oğul Kamil Yılmaz ağır yaralandı. Silah sesleri üzerine odaya giren 13 yaşındaki kız kardeşi, korkunç manzarayla karşılaştı.

İzmir'deki korkunç olay dün akşam saatlerinde Torbalı'da yaşandı. İlçeye bağlı Tepeköy Mahallesi 4508 Sokak’ta bulunan bir evde meydana gelen olayda uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Kamil Yılmaz (25), henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı annesi Sevilay Yılmaz (48) ve babası Hikmet Yılmaz (50) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesinin ardından Kamil Yılmaz, annesi ve babasına ateş etti. Anne ve baba kanlar içerisinde yere yığılırken Kamil Yılmaz, aynı tabanca ile kendi kafasına ateş etti.

13 Yaşındaki Kız Kardeşi İhbar Etti

Silah seslerini duyan ve evde bulunan ailenin küçük kızı A.D.Y. (13), odaya girdiğinde annesi, babası ve ağabeyini kanlar içerisinde yerde gördü. Hayatının şokunu yaşayan çocuk durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine ihbar üzerine  polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde anne Sevilay Yılmaz ve baba Hikmet Yılmaz’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Ağır yaralı olduğu tespit edilen Kamil Yılmaz ise, sağlık ekipleri tarafından ambulansla Torbalı Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anne ve babanın cenazeleri, yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, hastanede tedavisi süren Kamil Yılmaz’ın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi