Evcil hayvan mağazası veya pet shop olarak anılan mağazalar hayvan severin her zaman imdadına koşuyor. Hayvanlar için özel tasarlanan ürünlerden hayvanların zorunlu ihtiyaçlarına kadar birçok ürün bu mağazalarda vatandaşla buluşuyor.

“Hayvanlarınıza Aldığınız Ürünler Onlara Uygun Olmalı”

Evcil hayvanların mamaları, yemlerinden taşıma çantalarına kadar birçok ürünün satışında faaliyette bulunan Atlas Pet Shop sahibi: “ mağazamızda herhangi bir evcil hayvanınızın ihtiyacını karşılayacak her şey mevcut. İlaç satışının veteriner hekim kontrolünde yapılması en doğrusu olacağından ilaç satışı dışında envaı çeşit ürünü burada bulabilirsiniz. Kedi, köpek maması, kuşyemi, balık yemi, balık akvaryumu, kedi tırmalama tahtası, köpek kulübesi, kuş kafesi, hayvan yatağı, mama ve su kapları, hayvan taşıma çantası, bakım ekipmanları ya da temizlik ekipmanları gibi hayvanlarınızın yeme içme, oynama ve barınma gibi ihtiyacını karşılayacak her şeyi pet shoplardan temin edebilirsiniz. Burada önemli olan aldığınız ürünün hayvanınıza uygun olması, onların konforunu ve sağlığına uygunluk göstermesi. ”dedi.

ÇİVRİL’İN EN BÜYÜK KONSEPT MOBİLYA MAĞAZASI AÇILDI ÇİVRİL’İN EN BÜYÜK KONSEPT MOBİLYA MAĞAZASI AÇILDI

“Vatandaşlar Hayvanların Maması Kadar Kıyafetlerine De Önem Veriyorlar”

İnsanların hayvanlara karşı olan duyarlılıkları artmaya devam ediyor. Hayvan severler bir yandan onların ihtiyaçlarını karşılarken diğer yandan da dış görünüşlerine özen göstermeyi seviyorlar diyen pet shop işletmecisi: “Pet tekstil ve aksesuarları kategorisine bakıldığında her türlü bütçeye uygun ürün bulma olasılığı mağazamızda oldukça yüksek. Bu yüzden aksesuar gruplarında da satışlarımız oldukça iyi gidiyor. Artık vatandaşlar hayvanların maması kadar kıyafetlerine de önem veriyorlar. Müşterilerin aksesuar tercihlerinde genellikle evcil hayvanlarının ihtiyaçlarına yönelik istekleri öne çıkıyor. Örneğin kedi tuvalet ve aksesuarları, taşıma çantaları ve tasmalar tercih edilen ürünler arasında yer alıyor.” dedi.