Denizli’de farklı dönemlerde Milli Eğitim Müdürlüğü görevinde bulunan eğitimci Ekrem Ekici hayatını kaybetti. Bir süredir Pamukkale Üniversitesi Hastanelerinde kanser tedavisi gören 79 yaşındaki Eski Milli Eğitim Müdürü kansere yenik düştü.  Ekici’nin vefatı eğitim camiasında büyük bir üzüntüye neden oldu.  Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici aynı zamanda 2 çocuk babasıydı. 

Yurdun Pek Çok Yerine Sürüldü

Anadolu'nun çeşitli kentlerinde öğretmenlik yaptıktan sonra 1993 yılında memleketi Denizli’ye Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ekici 4 yıl bu görevi yürüttü. Milli Eğitim Bakanlığı'nın farklı kademelerinde de görev alan Eski Müdür Ekici 11 kez görevinden alınmış ve 11 kez mahkeme kararı ile görevine tekrar dönmüştü.

Denizli’de Eğitimciler İsyanda! Denizli’de Eğitimciler İsyanda!

Milli Eğitim Müdürü Çalışkan’dan Başsağlığı Mesajı

Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan ise sosyal medyadan Ekrem Ekici için başsağlığı mesajı yayınladı. Yayınlanan mesajda, “Önceki dönem Denizli İl Milli Eğitim Müdürlerimizden Ekrem Ekici vefat etmiştir. Müdürümüze Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar dileriz” ifadeleri yer aldı. 

Editör: Haber Merkezi