Yukatel Merkezefendi Basket, Engelliler Haftası’nda İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda engelli bireyleri ziyaret ederek, hediyeler verdi. Ziyarette Genel Menajer Evren Yenice, İdari Menajer Mustafa Soğancı, Takım Menajeri Ömer Halat, Baş Antrenör Zafer Aktaş, takım kaptanı Rihards Lomazs, sporcular Jalen Hudson, Berke Aygündüz ve İsmail Karabilen ziyaret etti.

Ziyareti gerçekleştiren Merkezefendi Basket engelli bireylerle eğlenceli vakitler geçirirken, çocuklara atkı, bere ve basketbol topu hediye etti.

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Yukatel Merkezefendi Belediyesi Genel Menajer Evren Yenice, “Engelliler Haftası dolayısıyla güzel bir ziyaret gerçekleştirdik. Biz kulüp olarak saha içi kadar saha dışında da elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız, bunu unutmadan hareket etmeliyiz. Bizlere kapılarını açan nedeniyle İsmail Tosunoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu’na teşekkür ediyorum. Bizim için çok keyifli ve güzel bir gün oldu. Etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Denizlililer Bisiklet Turuna Çıkıyor! Denizlililer Bisiklet Turuna Çıkıyor!

Okul müdürü Gürcan Kıraç, Yukatel Merkezefendi Basket takımına teşekkürlerini iletti.

Editör: Haber Merkezi