Ender Saraç’ın oğlunun rehber öğretmenine anlattıkları sonucu tutanak tutuldu ve tutanakta mide bulandıran ifadeler yer aldı.

Çocuğunun okulundaki rehber öğretmeninin tutanak tutması ile gündeme gelen istismar iddiası ile ilgili Saraç, “Kesin ve net iftira. Bunu kanıtlayacağız” dedi.

Ender Saraç tarafından istismara uğradığı iddia edilen oğlu, 8. sınıf öğrencisi. Ekranların tanınan yüzü Ender Saraç’ın oğlu M.Saraç 5 Aralık günü okul rehber öğretmenine mide bulunan iddialardan bahsetti. Rehber öğretmenin oluşturduğu tutanakta "Bu sabah rehber öğretmeniyle babasının cinsel istismarı ile ilgili bilgi paylaşımı yapmış. Bunun üzerine anne ile yapılan görüşmede olay detaylandırılmıştır. M. Saraç 2 hafta önce annesine babasının gereksiz yere özel bölgesine dokunması, sürekli banyoya sokmaya çalışması, sürekli kızdığı, krem sürme bahanesiyle ön özel bölgesini ovalaması, cinsel içerikli film seyrettirmesi (Bu esnada çocuğun istememesi, kapat deyince kapatmaması, omzunu okşaması)nı aktarmıştır. Anne avukat ile konuşmuş, ancak istediği aksiyon alınmamıştır. Anne başka avukat ile görüşmüş avukatı telefon ile görüşmeye katıldığı ve okuldan ilçe, milli eğitime bildirmemizi talep etti. Alınan kararlar: Bu tutanakla birlikte okul müdürüne bilgi verilip gerekli aksiyon alınacak, anneye süreç ile ilgili bilgi verilecektir." İfadeleri yer aldı.

Denizli STK'lardan Açıklama “Tehlike Kuyunun Kapanması ile Bitmeyecek” Denizli STK'lardan Açıklama “Tehlike Kuyunun Kapanması ile Bitmeyecek”

İddialarla ilgili süreç devam ettiği için okuldan bilgi alınamadı ancak Ender Saraç, olayın iftira olduğunun altını çizdi.

Ender Saraç Kendi Oğlunu İstismar Ediyor İddiası

Editör: Haber Merkezi