1 Haziran Cumartesi günü Denizli Eczacılar Odası Konferans salonunda yapılan seçimlerde, Eğitim iş Denizli 1 Nolu Şube Zeki Erol’un yönetim kuruluna aday olmadığı seçimler gerçekleşti.

Divan Kurulu Başkanlığını Eğitim İş Kurucularından Şenol Eyüboğlu’nun yaptığı genel kurulda, Afyon Şube başkanı Cengiz Öztürk ve Burdur önceki dönem Şube Başkanı Erkan Putgul divan üyeleri olarak yer aldılar.

Yönetim kurulu üyeliklerine Recep Akın, Ayşegül Sarı, Hikmet Berber, Sevinç Aslaner, İlker Zengin, Tugay Akyar ve Mahmut Şayan seçildiler.

CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI CİNAYETTEN 3 AY SONRA ANNE KATİLİ OLARAK TUTUKLANDI

Aynı zamanda bir veda konuşması yapan önceki dönem Şube Başkanı Zeki Erol, Eğitim İş’in büyümeye devam edeceğini, yeni göreve seçilen arkadaşlara güveninin tam olduğunu söyledi. Sendikacılığın sadece üye sayısını arttırmak olmadığını söyleyen Erol, niteliği koruyarak ilkelerden taviz verilmeden yapılan çalışmaların önemine değindi. Eğitim İş Denizli Şubeleri bünyesinde bulunan Kitap Kulübü, Sinema Kulübü, Spor Kulübü, Fotoğrafçılık Kulübü ve Grup Sesleniş isimli müzik gruplarıyla, üyelerin sanatsal, sportif, kültürel olarak da desteklenmesinin çok değerli olduğunu ve geliştirilerek devam ettirilmesi gerektiğini söyledi.

Gücünü üye tabanından ve Başöğretmen Atatürk ilkelerinden alan sendikamızın en yakın zamanda sayısal çoğunluğa da ulaşarak, etkili olduğu gibi yetkiyi de alacağını belirten Erol, demokratik seçim yarışına katılan tüm üyelere teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi