Türkiye ve Avrupa’da geniş bir hayran kitlesi edinen Türk Halk Müziği Sanatçısı Çivrilli Efe Güngör yeni klip çekimleri için memleketine geldi.

EFE ‘YÖRÜK KIZI’ İÇİN ÇİVRİL’DE

Efe Güngör’ün geçen yıl tanıtımını yaptığı Aydoğdu’nun Kızları albümünde yer alan ‘Yörük Kızı’ türküsünün klip çekimlerine Çivril’de başladı.

Çivril’in yetiştirdiği ünlü türkücü Efe geçen yıl piyasa çıkardığı albümünde yer alan türkü için Çivril’de klip çekiyor. Çivril Belediyesinin de destek verdiği klipte Çivril’in tarihi ve turistik bölgeleri yer alıyor. Anonim Yörük Kızı türküsünün albümde en çok sevilen parçalardan olduğunu belirten sanatçı Efe “geçen yıl çıkardığımız albümde yer alan Yörük Kızı türkümüzün klibini Çivril’de çekiyoruz. Yörük Kızı albümde en çok sevilen parçaların içinde yer alıyor ilk klibimizi bu parçaya çekmek istedik. Yer konusunda da memleketim Çivril’de çok güzel yerler belirledik. İnşallah klip tamamlandığında türkü daha bir anlam kazanacak ve daha çok kişiye ulaşacak” dedi.

Klip çalışmamalarına destek veren Çivril Belediyesine teşekkür eden Efe “klip ve albüm çalışmalarımızda Çivril Belediyesi Kültür Hizmetleri müdürlüğü ve personeli ile başkanımız Niyazi Vural her zaman bizlere destek oldu. Sanat ve sanatçıya verdikleri destek için ayrıca kültürümüzün tanıtılması ve yaşatılması adına gösterdikleri gayretten dolayı teşekkür ederim” dedi.

Klip çekimlerini ziyaret eden Belediye başkanı Niyazi Vural Efe Güngör’ü tebrik ederek “Çivril’imizi tanıtmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Ülkemizde ve Avrupa’da geniş bir hayran kitlesi edinen Türk Halk Müziği Sanatçımız Hemşerimiz Efe Güngör’ün ‘Yörük kızı’ adlı türküsünün klip çekimlerini Çivril’de yapıyoruz. Klip ile Çivril ve Türk kültürünü tanıtımına katkı sağlayacağız. Değerli sanatçımız hemşerimiz Efe Güngör’e çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Naci Görür korkuttu: Depremin beklendiği üç ili açıkladı Naci Görür korkuttu: Depremin beklendiği üç ili açıkladı

Klip çekimlerinin yaklaşık bir hafta süreceği belirtilirken klipin önümüzdeki ay içinde gösterime hazır olacağı ifade edildi.

Editör: Haber Merkezi