Kaymakam Hasan Akbulut ve Belediye Başkanı Niyazi Vural Merhum hayırsever iş insanı Kadir Kameroğlu’nun oğlu Alaeddin Kameroğlu’nu, babasının bürosu Dostlar Meclisinde ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Kaymakam Akbulut ve Başkan Vural İş İnsanı Kameroğlu ile Çivril hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Alaeddin Kameroğlu nezdinde Kameroğlu ailesine teşekkür eden Başkan Vural “Kadir amca Çivril’in yetiştirdiği hayırseverlerin başında geliyor. Doğduğu topraklara okul, huzurevi, rehabilitasyon merkezi ve cami yaptırma dışında ‘Dostlar Meclisi’ gibi bir ombudsmanlık merkezi de kazandırmıştır. Burası oturulan sohbet edilen bir yer olmanın dışında, Çivril için fikirlerin filizlendiği, yeşerdiği, ilk adımlarının atıldığı bir nokta oldu. Küslerin barıştığı, anlaşmazlıkların giderildiği, bir danışma merkezi oldu. Kadir amcamız yıllarca burada sohbetleri ile büyüklerin ufuklarını açarken, tavsiyeleri ile de gençlerin geleceğine ışık tutmuştur. Dolayısıyla ‘Dostlar Meclisi’ Çivril’in merkezi olmuştur” dedi.

Alaeddin Kameroğlu’undan babasının mirasını sürdürmesini ve ‘Dostlar Meclisi’ni açmasını isteyen Başkan Vural “Çivril için bu kadar önem ve değeri olan bu mekanın en azından yılda 3 – 4 ay açık kalmasını rica ediyorum. Kadir Amcanın bu mirasını yaşatmanız Çivril için çok değerli” dedi.

Kaymakam Hasan Akbulut ve Başkan Niyazi Vural’ı ağırlayan İş insanı Alaeddin Kameroğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek babası kadir Kameroğlu tarafından kaleme alınan ve Kadir Kameroğlu’nun hayatından kesitlerin yer aldığı ‘Dostlar Meclisi’ kitabını Kaymakam Hasan Akbulut’a hediye etti.

Yağmura Kavuşmak İçin Bir Araya Geldiler! Yağmura Kavuşmak İçin Bir Araya Geldiler!
Editör: Haber Merkezi