AHMET YEĞİT DENEYİMLERİNİ KİTAPLAŞTIRDI AHMET YEĞİT DENEYİMLERİNİ KİTAPLAŞTIRDI

Parti dünyasının vazgeçilmezleri arasına olan balon, şapka, düdük, konfeti, mum, taç ve daha nice parti aksesuarı doğum günü kutlamalarının aranan parçalarından olmaya devam ediyor.

Konseptli’ Partiler Daha Pahalıya Mal Oluyor!

 Eğer ki doğum gününüzü ‘konseptli‘ diye tabir edilen bir şekilde kutlamayı düşünürseniz cebinizden daha fazla tutar çıkacağını unutmayın. Herhangi bir tema üzerine kurgulanmış parti yapılacaksa buna mutlaka kostüm ve malzemeleri de ekleniyor. Bu da ister istemez parti sahibinin daha fazla harcama yapmasına sebep oluyor. Her çeşit çocuk ve yetişkinlere yönelik kostüm, kostüm aksesuarları parti malzemeleri listesine eklenirken konsepte uygun masa örtüleri, tabaklar, bardaklar, pipetler ve peçeteler işin içine giriyor. Her bir parçası konsepte özel hazırlanan bu ürünler partileri daha da şatafatlı hale getiriyor.

 Tasarım Ürünlerle Kendinizi Şımartın!

Temaya bağlı olarak seçilen parti süslerine afiş, fotoğraflı branda ve magnetler de eklenebiliyor. Misafirlerinize anı olması amacıyla magnet gibi hediyelikler de dağıtılabilir. Çocuklarının fotoğraflarının basıldığı magnetlere misafirlere ikram edilmek üzere çikolatalar da eklenebiliyor. Çikolatalara özel isimler basılırken konsepte uygun hayvan figürleri de koyulabiliyor.

Kişiye özel tasarımlı ürünler her zaman maliyeti artırır diyen Serpil Solmaz : “Kendinizi şımartmak istiyorsanız tabi ki de tasarım ürünler alın derim. Sonuçta size özel tasarlanıyor. Ama parti yapmak bile belli bir bütçe gerektirdiğinden cebinize göre doğum gününüzü kutlayabilirsiniz. Birkaç balon, bir mum pastayla da doğum günü kutlanır.” dedi.