Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreterlik görevine Bülent Bozbaş getirilmişti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğüne ise Prof. Dr. Ali Aydın atandı.  

Gelişmeyi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu sosyal medya üzerinden duyurdu. Başkan Çavuşoğlu, “T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine Bülent Bozbaş, T.C. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğüne ise Prof. Dr. Ali Aydın atanarak görevlerine başlamıştır. Sayın Bozbaş ve Sayın Aydın'ın yeni görevlerinin hayırlı olmasını diler ve görevlerinde başarılar dilerim” şeklinde paylaşımda bulundu.  

Eski Başkan Gönüllü ’den Yeni Başkan Ertemur’a Ziyaret Eski Başkan Gönüllü ’den Yeni Başkan Ertemur’a Ziyaret

Bir ‎3 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎BARKOLANHERYER EV BARK OLAN HER YER MODERN TEMİZLİĞİN, AKTIR." M. KEMAL ل) KHIR DENİZL DENTON 1O0 tyin BELEDİYESİ ZLA ELEDİYESI‎'‎‎ görseli olabilir

DESKİ Yeni Genel Müdürü Prof. Dr. Ali Aydın Kimdir? 

Denizli Büyükşehir Belediyesine DESKİ Genel Müdürü olarak atanan Prof. Dr. Ali Aydın, Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Maden Yatakları Jeokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi.  Prof. Dr. Aydın, Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürü olarak göreve başladı. 

Kaynak: Haber Merkezi