Memur Maaşı En Az 39 Bin 439 TL! Memura Temmuz’da Yüzde 10 Zam Mı Geliyor? İşte, Zamlı Memur Maaşları! Memur Maaşı En Az 39 Bin 439 TL! Memura Temmuz’da Yüzde 10 Zam Mı Geliyor? İşte, Zamlı Memur Maaşları!

Seçim bürosunun önünde Lokma hayrı yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çivril Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan büyük felaketin üzerinden bir yıl geçmesine rağmen acısının hala yeni olduğunu belirtti.

CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan 6 Şubat 2023’te meydana gelen ve merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 11 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin yıldönümünde, depremde hayatını kaybedenler için lokma döktürdü. Çok sayıda Çivrilli’nin katıldığı lokma hayrından sonra değerlendirme yapan CHP Çivril Belediye Başkan Adayı Kemal Alsan tüm ülkeyi yasa boğan deprem felaketinin üzerinden bir yıl geçtiğini belirterek, “Geçen 1 yılın ardından ne kayıplarımızı unuttuk ne de acılarımız azaldı. Bu acı öyle böyle bir acı değil. Unutmaya çalışsak ta unutamıyoruz” ifadelerini kullandı.

6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anan Aslan, “Yüreğimizde derin izler bırakan 6 Şubat 2023 tarihli deprem felaketinin yıl dönümünde, kaybettiğimiz canların büyük acısını ve hüznünü bir kez daha yüreğimizde derinden hissediyoruz. 2023 yılı bizlere, milletçe hiçbir zaman unutamayacağımız bir acı bıraktı. 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerken, böylesi bir felaketin ne ülkemizde ne de dünyada bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın mübarek Miraç Kandili’ni de kutluyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi