Futbol dünyasının acı kaybı Ersen Martin, spor hayatına Almanya’nın Nürnberg altyapısında başladı. U19 takımında gösterdiği performansın ardından A Takıma yükselen Ersen Martin, Beşiktaş’ta transfer olduğu dönemde çok konuşulmuştu. Kulüp kariyeri boyunca 371 resmi maçta forma giyen oyuncu bir dönem İspanya’da top koşturdu. Trabzonspor, Beşiktaş, Sivasspor, Denizlispor, Kasımpaşa gibi takımlarda forma giyen Ersen Martin uzun dönemdir sağlık sorunları sebebiyle tedavi görüyordu 

Denizli’de Eve Giren Hırsızlar Günlerce Orada Yaşadılar! Denizli’de Eve Giren Hırsızlar Günlerce Orada Yaşadılar!

Kariyerinin zirve dönemini Denizlispor’da yaşayan oyuncu 2004 yılında ilk kez milli formayı sırtına geçirmişti. 2013 yılında Futbol hayatına noktalayan Ersen Martin sağlık sorunları sebebiyle uzun süredir tedavi görüyordu.   

Ersen Martin’in ölümünden sonra pek çok spor kulübü taziye mesajı yayınladı. Denizlispor sosyal medya üzerinden efsane oyuncusu için yaptığı açıklamada, “Bir dönem kulübümüzde de forma giyen Türk futbolunun unutulmaz futbolcularından Ersen Martin'i kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ersen Martin'e Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevdiklerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun” ifadeleri yer aldı.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli