Burak Taşkınsoy, Efe Kurtuluş, Şafak Nalbantoğlu gibi isimlerin yönettiği maç, Denizlispor sahasında gerçekleşti.

Denizlispor- Fethiyespor Karşılaşması Hüsranla Bitti

Denizlispor kadrosunda: Abdulkadir Sünger, Muhammet Özkal, Emirhan Kaşcıoğlu, Alihan Kalkan, Bekir Turaç Böke, Oktay Kısaoğlu, Gökhan Süzen, Emre Sağlık, Alaattin Öner, Mustafa Kaçan yer aldı. Ayrıca, Emre Furtuna sahada iken maçın 14. dakikasında yerine Ahmet Tekin, 46. dakikasında Alihan Kalkan yerine Samet Emre Gündüz, 68. dakikada Alaattin Öner ve Mustafa Kaçan; Deniz Kodal ve Mehmet Eren Sıngın ile yer değiştirerek 4. oyuncu değişikliği yapıldı. Son değişiklik ise 89. dakikada Oktay Kısaoğlu yerine Yusuf Emre İnanır gelmesi ile gerçekleşti.

Denizlispor- Fethiyespor Karşılaşması Hüsranla Bitti

Maçta sarı kart gören futbolcular, Emre Sağlık, Oktay Kısaoğlu, Emirhan Kaşçıoğlu, Gökhan Süzen oldu.

Deplasmanda yaptığı vuruş ile takımına galibiyet getiren Fethiyesporlu futbolcu Ali Ceylan'ın gölü 90+8'de ağları buldu.

Denizlispor- Fethiyespor Karşılaşması Hüsranla Bitti

Fethiyespor ise, Enes Fidayeo, Ali Mert Aydın, Serdar Ümit Deniz, Şahan Akyüz, Rıdvan Türker, Selim Kayacı (Abdullah Balıkçı dk. 69, Berk Taşkın dk. 90), Murat Yılmaz, Selçuk Alibaz (Ramazan Çevik dk. 69), Nurettin Çakır (Özcan Yaşar dk. 90), Mert Çayir (Ali Ceylan dk. 46), Sezer Özmen kadrosu ile sahada idi.

Çivril’de Babalar ve Çocuklar İçin Unutulmaz Bir Etkinlik Düzenlendi Çivril’de Babalar ve Çocuklar İçin Unutulmaz Bir Etkinlik Düzenlendi

 

Editör: Haber Merkezi