İnternet gazetemiz genccivrilgazetesi'ne konuşan Habip Özdil Denizli’de havlu üretimi ile ilgili, “Tekstil sektörü olarak Türkiye'de öncü illerden biriyiz. Horoz'dan sonra ikinci ünümüz havlularımız. Buradaki dokumlarımız tekstil ürünlerimiz kendini kanıtlamış, yurt dışına kadar ulaşmış rağbet gören ürünlerimiz” dedi.  

“Yeter ki Kaliteden Ödün Vermeyin” 

Habip Özdil, “En çok satış yaptığımız ürün havlu grubu. Denizlililer gramajlı pamuk ürünlerimizi, bambu ürünlerimizi çok seviyor. Onun yanın sıra işlemeleri havlularımızda rağbet görüyor, çeyizlik dantelli ürünlerimizde aynı şekilde. Bizim her ürünümüz rağbet görüyor yeter ki siz kaliteden ödün vermeyin. Havlunun envaiçeşidi var ona göre de alıcısı var” şeklinde konuştu.  

ÇİVRİL’İN EN BÜYÜK KONSEPT MOBİLYA MAĞAZASI AÇILDI ÇİVRİL’İN EN BÜYÜK KONSEPT MOBİLYA MAĞAZASI AÇILDI

“Önemli Olan Müşteri Memnuniyeti” 

Ayşen Tekstil sahibi Habip Özdil, “Bu hafta sezonda biraz ağırlık var. Yaz, düğün sezonu girdiği zaman havlu ve diğer ürünlerimizde gelişme kaydediyoruz. Genelde bütün insanlar iyisi olsun ucuz olsun der. Biz de kârı düşük tutarak kaliteyi yukarda tutmaya çalışıyoruz. Önemli olan müşterinin memnuniyeti memnun olacağı ürünleri satabilmek” dedi.  

Denizli Havlusunun kendine has dokusu vardır özellikle pamuk oranlarıın yüksek olması, ebatlarının büyük olması, gramajının yüksek olması bunlar denizliye özgü özellikler.