Denizli’nin Çivril ilçesine bağlı olan Bozdağ Mahallesi’nde geleneksel olarak sürdürülen yağmur duası ve hemşehri buluşması bu yıl da yapılacak. 5 Mayıs Pazar günü, Bozdağ’ın Kabaağaç mevkiinde yağmur için eller semaya açılacak.

Bozdağ Mahalle Muhtarı Mehmet Başöz, yağmur duası ve hayır yemeğine tüm vatandaşları davet ederek, “Her yıl Mayıs'ın ilk haftasında köyümüzde yağmur duası yapılmakta. Birlik ve beraberliğimiz için birlikte yemekler yenilmekte ve öğle namazı kılınmakta. Bozdağ’ın Kabaağaç mevkiinde yapacağımız yağmur duası etkinliğimiz, tüm Bozdağlıların katılımıyla bir şenlik havasında geçmektedir. 5 Mayıs Pazar günü yapacağımız etkinliğe tüm halkımız davetlidir” diye konuştu.

Denizli’de Napolyon Kiraz Hasadı Bu Hafta Sonu Başlıyor Denizli’de Napolyon Kiraz Hasadı Bu Hafta Sonu Başlıyor

Köye Hiç Vali Gelmedi

Afyonkarahisar sınırında bulunan Bozdağ Mahallesi’ne bugüne kadar hiç vali gelmediğine dikkat çeken Muhtar Mehmet Başöz, “Denizli’nin ve Çivril’in en uzak köyüyüz. Belki de bu yüzden bugüne kadar Bozdağ’a hiç vali gelmedi. Düzenleyeceğimiz yağmur duası yemeğimize valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Çivril Kaymakamımız ve Çivril Belediye Başkanımız katılır, bizleri onurlandırırlarsa Bozdağlılar olarak büyük mutluluk duyarız. Bu yıl ilki yaşamak istiyoruz. Valimizi, kaymakamımızı, Büyükşehir Belediye Başkanımızı, Çivril Belediye Başkanımızı ve protokolümüzü de bu etkinliğimize bekliyoruz, yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Editör: Hatice İçke