Avusturya - Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ? Avusturya - Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ?

Denizli'de futbol tutkusu hem dışarıdan gelen üniversite öğrencileri hem de Denizli halkı tarafından yaşatılıyor. Denizlililerin futbola olan ilgisini ve saha ücretlerini Sporium Halı Sahası'nın sahibi Hasan Kara'ya sorduk.
Hasan Kara'ya öncelikle ekonomik şartların zorlaşması nedeniyle saha fiyatlarının ne kadar olduğunu sorduk. Kara bu konuda, '' Şu anda halısaha fiyatları Denizli'nin her yerinde sabit durumda, 1 saatlik saha ücreti 1400 lira bu da kişi başı 100 liraya denk geliyor.'' dedi.
Kara, halısa haların büyüklükleri ve zemin kalitesinden bahsederken, '' Bizim halı sahamız Denizli'deki en büyük halı saha, normal sahalarda 7'ye 7 oynanırken, buraya gelen vatandaşlar 8'e 8 oynayabiliyor.'' ifadelerini kullandı. 

Denizlililer Genc Yasli Demeden Hali Sahalara Gidiyor Denizlide Hali Saha Fiyatlari Ne Kadar Iste Butun Detaylar1

HALI SAHADA KRAMPON VE ELDİVEN KİRALANIYOR MU?

Halı sahada futbol oynamak için zemine özel kramponların kullanılması gereklidir. Krampon fiyatlarının yüksek olması elbette öğrencileri etkileyebiliyor. Hasan Kara bu konuyla ilgili olarak, '' Kramponu olmayanlara ya da getirmeyi unutanlara o maç için krampon kiralıyoruz. Kiralama ücreti 30 lira.'' dedi. Aynı zamanda Kara, kaleciler için eldivenin ücretsiz verildiğini de ekledi.

Resim 2024 05 11 154809032

HALI SAHA MAÇLARI MAÇ BİTTİKTEN SONRA İZLENEBİLİYOR MU ?

Halı sahada bazen profesyoneller gibi oynayıp jeneriklik hareketler yapıyor olabilirsiniz. O an, ''keşke birisi kaydetseydi şu hareketi'' dediğiniz olmuştur. İşte o hareket kaydedildi. Birçok halı sahada artık kamera kayıt sistemleri bulunuyor. Halı saha sahibi Kara, ''  Sahamızda yapılan maçlar kaydediliyor. Bazı anları futbol oynamaya gelen insanlar tekrar izlemek istiyor. İnternette ''sosyal halı saha'' adlı platformda sahamızda yapılan maçlar yayınlanıyor. Genelde maç bittikten 15 dakika sonra falan oyuncular kayıtlara erişebiliyor.'' dedi. 

Denizlililer Genc Yasli Demeden Hali Sahalara Gidiyor Denizlide Hali Saha Fiyatlari Ne Kadar Iste Butun Detaylar2

HALI SAHA MAÇI İÇİN ULAŞIM HİZMETİ DE ÜCRETSİZ SAĞLANIYOR

Üniversite öğrencilerinin de sürekli maç yaptıklarını ama ulaşımın onlar için zor olabileceğine değinen Kara, bunun için de çözüm olarak ücretsiz servis hizmeti sağladıklarını belirtti.