Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Çarşamba Pazarı'nda tezgahı olan Çiğdem Kuruyemiş sahibi Ersan Vuran, ürünleri ve fiyatları hakkında Genç Çivril Gazetesi'ni bilgilendirdi.

Denizli'de en çok tercih edilen ürünlerinden bahseden Ersan Vuran;"Denizli'de en çok yer fıstığı ve çekirdek tercih ediliyor. Fıstık fiyatlarımız 100-140TL arasında boyutlarına göre değişiklik gösteriyor. Çekirdekler de aynı şekilde cinsine göre 70-90 TL arasında farklılık gösteriyor. Çekirdeklerimiz Tavas ve Çivril'den geliyor."  ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkıyor Denizli Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanlarına sahip çıkıyor

Kuruyemis Antep Fistigi

En Pahalı Ürün Antep Fıstığı

Çiğdem Kuruyemiş Ersan Vuran fiyatların farklılık gösterdiğini anlatırken;"Fındıkların fiyatı 400-500TL arasında değişiklik gösteriyor fakat en pahalı ürünümüz bu değil. İthal olarak gelen kaju 350 TL olurken, bizim şaşırdığımız nokta Gaziantep'te üretilen antep fıstığı 600 TL. Kajunun lojistik maliyeti, olmasına rağmen en pahalı ürümüz antep fıstığı." dedi.