DENİZLİDE POLİSLERİN ŞÜPHESİ HAKLI ÇIKTI DENİZLİDE POLİSLERİN ŞÜPHESİ HAKLI ÇIKTI

Olay Denizli’de 2 Mayıs tarihinde meydana geldi. Annesinin evinden markete gideceğim diyerek çıkan ve sonrasında kendisinden hiçbir haber alınamayan Ümmü Gülsüm Taşan günlerdir aranıyor.  

Ümmü Gülsüm

İddialara göre, Ümmü Gülsüm Taşan’ın annesi Songül Deniz, Ümmü Gülsüm’ün eşi Ferdi Taşan’ın babası Nazım Taşan ile bir sosyal medya platformunda tanıştı ve depremzede olduğu için kiralık ev bulmak konusunda kendisinden yardım istedi. Sonrasında ise olaylar silsile olarak devam etti. Ferdi Taşan ve babası Nazım Taşan, Gülsüm Taşan’ın annesi Songül Deniz’den gizlice Ferdi ve Nazım’a nikah kıydı. 11 ay boyunca da Gülsüm’ün annesine çeşitli sebeplerle uzaklaştırma aldırarak kızını göstermedi. Gülsüm’ün başkalarıyla mesajlarını gören Ferdi, ile eşi Gülsüm arasında tartışma yaşanmasının ardından Gülsüm annesi Songül’e sığındı. O günden sonra ise 18 yaşındaki Gülsüm Taşan 3 buçuk yaşındaki çocuğunu annesine bıraktı ve markete gidiyorum diyerek evden ayrıldı. Bir daha kendisinden haber alınmadı.  

Songül

“Artık Yeter Ölüsünü Dirisini Getirin” 

Kızını bulabilmek için bir televizyon kanalında yayınlanan Esra Erol'da programına çıkan Songül Deniz ise kızını damadı ve babasının öldürdüğünü iddia etti.  

Programda konuşan Ümmü Gülsüm Taşan’ın annesi Songül Deniz, “Biz yağmurdan kaçarken doluya tutulduk. Biz depremzedeydik eve ihtiyacımız vardı. Damadımın babasıyla sadece sosyal medya üzerinden arkadaştık. Bize yardımcı olmak istedi bizde kabul ettik ama asla kızımla Ferdi Taşan’ın evlenmesine müsaade etmedim.  Evlenmelerinden sonra 11 ay boyunca kızımı dövdüler benimle görüşmesin diye de bana uzaklaştırma aldırdılar. Artık yeter kızımın ölüsünü dirisini getirin” dedi.  

Ferdi 11

“Kızdım Ama Dövmedim” 

Ferdi Taşan iddialarına göre ise Ümmü Gülsüm Taşan kendisini aldatmasından sonra aralarında bir tartışma yaşandı ve annesine gitti. Sonrasında ise kayboldu.  Esra Erol’un programda Ferdi Taşan’a bu kızın başına ne geldi? Sorusuna Ferdi Taşan, “Bilgim yok. Ben 15- 20 gündür kendisine ulaşamadım zaten bende engelli. Beni aldattığında ona kızdım ama dövmedim” şeklinde konuştu.  

Bavul 1

Bavul ve İhbar Kafa Karıştırdı 

Ferdi Taşan ve Nazım Taşan annesinin evinden kayboldu dese de yaşadıkları apartmanın bodrum kattında bulunan ve Ümmü Gülsüm Taşan’a ait olan eşyalar programa damgasını vurdu.  Programa gelen bir ihbarsa kafaları karıştırdı.  

Denizli’den kimliği bilinmeyen bir kişinin yaptığı ihbarda, “Nazım beyin köylüleri gelini ile ilişkisi var diye konuşuyor. Nazım bey hakkında hiç iyi söz yok. Bir de şöyle bir şey var bunlar 2 gün önce Acıpayam, Tavas tarafına gittiler, bir gün gittiklerinde ‘avukat tutmaya gittik’ dediler, ertesi gün gittiklerinde de gene ‘avukat tutmaya gittik’ dediler. Benim şüphem şu; oralara götürüp mü bir şey yaptılar?” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi