8 Mart Dünya Kadınlar Günü, Tüm Dünyanın dört bir yanında kadınların eşitlik ve hak taleplerinin haykırıldığı ve Birleşmiş Milletler tarafından da tanımlanmış uluslararası bir gün olarak ülkemizde de kutlanıyor. Toplumda her kadına ulaşmak ve toplumsal bilinci artırmak adına Denizli’de kadınlar bu önemli gün için bir araya geldi.   

8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Denizli’de bir araya gelen kadınlar, kadın mücadelesini güçlendiriyoruz dedi. Gerçekleşen toplantıya Denizli’den pek çok Sivil Toplum Örgütü, Kadın Platformları, sendika kadın temsilcileri ve bağımsız kadınlar katıldı. Toplumdaki her kadına ulaşmak adına bir araya gelen kadınlar Denizli’de 8 Mart için bir eylem birliğine ulaşmayı amaçladı.  

Gerçekleşen Toplantıya KESK Kadın Meclisi, Ekmek ve Gül, Kadınlar Birlikte Güçlü Platformu, Mor Dayanışma, Yeşil Sol, Özgür Genç Kadın, Dem Kadın Meclisi, Denizli Kadın Dayanışma Derneği, Tüm Emekliler Sendikası, Türkiye İşçi Partisi (TİP) Denizli temsilcileri ve bağımsız kadınlar katıldı.  

Tekel Bayiler Başkanından Denizli Belediyesinin Kararına Tam Destek! Tekel Bayiler Başkanından Denizli Belediyesinin Kararına Tam Destek!

Etkinlik Tarihi Belli Oldu 

Toplantıda alınan karar ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Saat: 18.30’da Denizli Atatürk Parkı’ndan başlayacak.  Ardından Kadın yürüyüşü ile devam edecek.  

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli