Denizli iç ve dış turizm açısından oldukça önemli bir konumda bulunuyor. Hal böyleyken gelen misafirlerin konaklaması için de birçok konaklama hizmeti sunulmakta. Bu konaklama biçimlerinden birisi de günlük apart kiralama yöntemi. Denizli'de günlük apart fiyatlarını bazı işetmecilere sorarak yanıt aradık.

ÇAL BAĞ YOLU KÜLTÜR ROTASI PROJESİ GEKA’NIN DESTEĞİYLE TAMAMLANDI. ÇAL BAĞ YOLU KÜLTÜR ROTASI PROJESİ GEKA’NIN DESTEĞİYLE TAMAMLANDI.

Konut Kira Sozlesmesi Nasil Yapilmalidir Neleri Icermelidir

DENİZLİ'DE GÜNLÜK APART FİYATI NE KADAR?

İletişime geçtiğimiz günlük kiralık apart işletmecilerinin çoğu ortalama olarak 700-800 lira arasında bir fiyata günlük olarak apart kiralayabileceğimizi bildirdi. Apart fiyatlarının fiziki koşulları doğrultusunda değişiklik gösterebileceğini de bildiren işletmeciler, gelen misafirlerin tercihine göre bir yer bulabileceklerini ifade ettiler.

GÜNLÜK APART KİRALARKEN HANGİ BELGELER LAZIM ?

Günlük apart kiralamak için herhangi bir belgeye ihtiyaç duyulup duyumadığını işletmecilere sorduğumuzda, işletmecilerden kimlik dışında bir belgeye ihtiyaç olmadığı cevabını aldık. Apart işletmecileri, apartlarda misafir ettikleri kişilerin güvenlik gereği kimlik bilgilerinin emniyet birimlerine iletildiğini de bildirdi.