Olay Denizli’de 2 Mayıs tarihinde meydana geldi. Annesinin evinden markete gideceğim diyerek çıkan ve sonrasında kendisinden hiçbir haber alınamayan Ümmü Gülsüm Taşan’a günler sonra ulaşıldı.  

İddialara göre, Ümmü Gülsüm Taşan’ın annesi Songül Deniz, eşinin babası olan Nazım Taşan ile bir sosyal medya platformunda tanıştı. Songül Deniz, Nazım Taşan'dan depremzede olduklarını söyleyerek kiralık ev bulmak konusunda yardım istedi. Sonrasında ise olaylar silsile olarak devam etti. Ferdi Taşan ve babası Nazım Taşan, Gülsüm Taşan’ın annesi Songül Deniz’den gizlice Ferdi ve Nazım’a nikah kıydı. 11 ay boyunca da Gülsüm’ün annesine çeşitli sebeplerle uzaklaştırma aldırarak kızını göstermedi. Gülsüm’ün başkalarıyla mesajlarını gören Ferdi, ile eşi Gülsüm arasında tartışma yaşanmasının ardından Gülsüm annesi Songül’e sığındı. O günden sonra ise 18 yaşındaki Gülsüm Taşan 3 buçuk yaşındaki çocuğunu annesine bıraktı ve markete gidiyorum diyerek evden ayrıldı. Bir daha da kendisinden haber alınamamıştı. 

EHLİYET SINAVINDA DÜZENEK İLE YAKALANDILAR EHLİYET SINAVINDA DÜZENEK İLE YAKALANDILAR

Konu bir televizyon kanalında yayınlanan Esra Erol'da programına taşınmıştı. Günlerdir kendisinden ses seda çıkmayan Ümmü Gülsüm Taşan programa telefonla bağlanarak iddiaları reddetti. Ümmü Gülsüm Taşan, “Annem bizi evlenmek konusunda zorladı. Annem kayım babamla sevgiliydi bizi de evlendirdiler. Annem bana ve çocuğuma şiddet uyguluyordu o yüzde uzaklaştırma aldırdım. Kayım babam ve eşim bana kredi çektirmeye çalıştılar ben çekmeyince bana daha çok düşman oldular. Ben kendi isteğimle gittim üçünün de baskılarında bıktım. Kayın babam, eşim ve ben aynı odada yatıyorduk” dedi.  

Kaynak: Haber Merkezi