Başkan Hayla, “Atatürk İsimi Silindi, Bu Tepkiyi Vermediniz” Başkan Hayla, “Atatürk İsimi Silindi, Bu Tepkiyi Vermediniz”

Denizli Orman Bölge Müdürlüğü, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftasını düzenlediği fidan etkinliğiyle değerlendirdi. Denizli’nin Honaz ilçesine bağlı Yokuşbaşı Mahallesinde gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ve il protokolü birim amirleri, bölge müdür yardımcıları, şube müdürleri ile bölge müdürlüğü personelleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Etkinlik kapsamında Denizli’de 14 lokasyonda 6 bin 100 adet fidan toprağa dikildi.

Denizli’de Doğaya Büyük Yatırım! Binlerce Fidan Dikildi!1Yoğun katılımın gösterildiği etkinlikte il protokolü, uzun sürede oluşan ormanları korumanın ve yeni orman alanları oluşturmanın vatandaşlık görevi olduğunu, ormanı korumayı çocuklara aktarmanın önemini öğretmek ve bu bilinçle ormanlara sahip çıkılması gerektiğinin mesajını verdi.

Editör: Haber Merkezi