Denizli Büyükşehir Belediyesi, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek 3 günlük Çocuk Şenliği ile minikleri eğlenceli etkinliklerle buluşturacak. Ahşap horoz masa süs atölyesinden, kukla tiyatrosu ve sihirbaz gösterilerine, sanal gerçeklik oyun alanlarından planetaryum gösterimlerine kadar pek çok etkinlik çocukları bekliyor.

Denizli’de 3 Gün Sürecek Büyük Çocuk Şenliği Başlıyor

Şenliğin programında yüz boyama, palyaço, sosis balon gösterileri gibi renkli etkinlikler yer alırken, sanal gerçeklik oyun alanı çocukların 3D dünyasında keyifli saatler geçirmelerini sağlayacak. Başkan Osman Zolan, bu etkinlikle çocukların tatil keyfini doyasıya yaşamalarını hedeflediklerini belirtti ve tüm çocukları ücretsiz etkinliğe davet etti.

Denizli’ni Profesör Sayısını Hiç Merak Ettiniz Mi? Denizli’ni Profesör Sayısını Hiç Merak Ettiniz Mi?
Denizli’de 3 Gün Sürecek Büyük Çocuk Şenliği Başlıyor

Ücretsiz biletler etkinlik öncesi bilet gişelerinden temin edilebilecek. Çocuklar, ahşap horoz masa süsü, taş boyama magnet, kum boyama, seramik boyama, planetaryum gösterimleri ve daha birçok atölye ile eğlencenin tadını çıkaracaklar. Başkan Zolan, "Çocuklar bizim geleceğimiz, her şeyimiz. Tüm çocuklarımızı ücretsiz şenliğimize davet ediyor, gönüllerince zaman geçirmelerini diliyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi