Yeniden Refah Denizli İl Başkanı Halil İbrahim Özdemir Ankara’da gerçekleşen aday tanıtım toplantısını değerlendirdi. 94 Ruhuyla yeniden başlıyoruz diyen Başkan Özdemir salonun kendilerine umut vaat ettiğini söyledi. Yeniden Refah Partisi'nin adayları geçtiğimiz günlerde Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikle belli olmuştu. Partinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Mehmet Altınöz, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Suat Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Cemal Arıkan olarak açıklandı.

Denizli Yeniden Refah Partisi Ankara’dan Mutlu Döndü

YRP Denizli Büyükşehir Adayı Belli Oldu

 YRP Denizli İl Başkanlığı ise Denizli için başkan adayını daha önce açıklamış bu isimlerin Denizli Büyükşehir Adayı Avukat Nazif Manav, Merkezefendi Adayı Avukat Tamer İm , Acıpayam Adayı Veteriner Hekim İdris Oktay, Beyağaç Adayı Ziraat Odası Başkanı Sezayi Pütün, Kale Adayı Makina Mühendisi̇ Mustafa Tatarcım, Sarayköy Adayı Eğitimci Aile Danışmanı Fatma Güneş, Bozkurt Adayı Esnaf Mehmet Şentürk, Tavas Adayı Esnaf Hilmi Ortatepeli, Güney Adayı Emekli Ramazan Selek, Babadağ Adayı Siyaset ve Sosyoloji Bilimci İbrahim Gencer ve Çivril Belediye Başkan adayı Esnaf Rıdvan Oral olduğu duyurulmuştu.

“94 Ruhuyla Yeniden Başlıyoruz”

Büyük bir kalabalıkla gerçekleşen aday tanıtım toplantısıyla ilgili Yeniden Refah Denizli İl Başkanı Hüseyin Özdemir açıklamalarda bulundu. 94 Ruhuyla yeniden başlıyoruz diyen Başkan Özdemir, “Denizli Belediyesi başkan adaylarımızla katılım sağladığımız Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirmiş olduğumuz aday tanıtım toplantımızın muazzam çoşkulu bir kalabalık ile gerçekleşmiş olması, bundan sonraki dönemin Yeniden Refah Partili Belediye Başkanlarının ve iktidarın Millî Görüşte olacağının bir kanıtı olması bizi sevindirmiş aynı zamanda çalışmalarımıza hız vermiştir” şeklinde konuştu.

Kızı Teröristler Tarafından Kaçırılan Denizlili Özgür Özel'e Dert Yandı! Kızı Teröristler Tarafından Kaçırılan Denizlili Özgür Özel'e Dert Yandı!
Editör: Haber Merkezi