Denizli Valisi, kahvaltıda Denizli Gazetecilerini düzenlediği kahvaltı organizasyonunda ağırlayarak genel bilgilendirmede bulundu. Emniyet Teşkilatı ile çalışmalarından bahseden Vali Coşkun, "Emniyet teşkilatıyla kararlılıkla çalışmalarımızı yürütüyoruz. 2023'te bazı olaylarda azalmalar görüldü, ancak dolandırıcılıkta Türkiye genelinde artış yaşanıyor. Teknolojinin gelişmesiyle dijital platformlarda zaman ve alışveriş dolandırıcılığı artıyor, özellikle dolandırılan kişilerin %78'i banka ve kredi kurumları aracılığıyla gerçekleşiyor. Belirli banka kurumlarına kapora ödenmesi, internet alışverişi yaparken peşin ödeme yapılışı dolandırıcılığı arttırıyor" dedi. Ayrıca telefon ile kendini  kamu görevlisi olarak tanıtan dolandırıcılardan en çok etkilenen yaş grubunun ise 60 yaş ve üzeri olduğu bilgisini verdi.

İl Emniyet ve Jandarma Komutanlığı, suçların yoğunlaştığı bölgelere yönelik önleyici hizmet ve ekiplerle birlikte çalıştığını açıkladı. Dolandırıcılık konusunda muhtar, banka çalışanları, noter gibi kişilere uyarılar yapıldığını da belirtti. Vatandaşların yoğunlukla bulunduğu ve alışveriş yaptığı yerlere de uyarı afişlerinin asıldığını, bilgilendirme broşürlerinin dağıtıldığını söyledi. 

Şehrazat Dizisine Şehitlik Tepkisi Gelmişti! İlk Açıklama Geldi! Şehrazat Dizisine Şehitlik Tepkisi Gelmişti! İlk Açıklama Geldi!

1 Milyon 77 Bin 834 Araç Kontrol Edildi

Trafik denetimlerinde hedefin üzerinde kontroller gerçekleştirildiğini açıklayan Vali, 1 Milyon 77 Bin 834 aracın kontrol edildiğibilgisini verdi ancak artan nüfus ve araç sayısıyla kazalarda artışın görüldüğünü de belirterek "Uygulama ve denetim sayısı artırılırken drone denetimleri de sıklaştırılacak." dedi. 

Denizli Valisi ve Basın Mensupları Buluştu

"En İyi Narkotik Polis Annedir!"

Narkotikle mücadelede ise gençleri bilinçlendirmek adına projelerin hayata geçirildiğini söyleyen Vali Coşkun, Denizli'de kadın istihdamının yoğun olduğu bölgelerde bilgilendirme çalışmalarının yapıldığını açıkladı. "En İyi Narkotik Polis Annedir!" sloganı ile kadınlara gerekli eğitim ve uyarıların da yapılması için desteklerin tam olduğunun altını çizdi. 

Denizli Valisi ve Basın Mensupları Buluştu

Denizli Deyince Turizm Önde Gelir

Koordinatör Kazı Başkanlığı'nın oluşturulacağını açıklayan Denizli Valisi, kazı faaliyetlerine devam edileceğini de dile getirdi. Yılın tamamını kapsayacak şekilde kazı faaliyetlerinin devam edeceğini söyleyerek "Celal Hoca görevlendirildi. Önümüzdeki yıllarda antik kentlerimizde çok yol katedeceğiz" dedi. 

Editör: Haber Merkezi