Denizli Cankurtaran Mahallesi’nde gerçekleştirilen Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı fidan dikim etkinliğine Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgür Solak, Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, TÜRKAV Şube Başkanı Murat Aydınlı, Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Eskin ve davetliler katıldı. 

Whatsapp Görsel 2024 03 10 Saat 14.30.16 422Fb576

55 Yıl İçin 55 Fidan Dikildi 

Denizli Ülkü Ocakları İl Başkanı Özgür Solak, “Ülkü Ocakları Denizli İl Başkanlığı olarak Başbuğ Alparslan Türkeş Hatıra Ormanımızda fidan dikimi etkinliğimizi, partimiz MHP'nin Kuruluşunun 55. Yıl dönümü sebebi ile 55 yeni fidan dikerek ve dualarla başbuğumuz ve dava büyüklerimizi anarak gerçekleştiriyoruz. Programımıza katılan değerli başkanlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, Cumhur İttifakı mensuplarımıza, tüm dava arkadaşlarıma, kardeşlerime, ağabeylerime, bacılarıma teşekkür ediyorum. Bu projede emeği geçen başta Pamukkale Belediye Başkanımız Sayın Avni Örki olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Allah emek veren herkesten razı olsun. Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım beyefendinin belirttiği gibi Partimizin yaşı 55 olsa bile davamızın yaşı Türklüğün yaşıyla eştir, eşittir” dedi. 

Kale'de İsim Değişikliği Hamlesi Bakın Yeni İsimler Ne Oldu! Kale'de İsim Değişikliği Hamlesi Bakın Yeni İsimler Ne Oldu!

“Alparslan Türkeş’i ve Ülkücü Şehitlerimizi Anıyoruz” 

MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ise konuşmasında, “Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı fidan dikimi etkinliğinde dava arkadaşlarımız ile fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i ve Ülkücü şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Var olsun ülkücü ve Milliyetçi Hareket” şeklinde konuştu. 

“Hayırlı Olmasını Temenni Ediyoruz” 

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki konuşmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, “Ben bugünkü etkinliğimizde iş birliği içinde olduğumuz herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu güzelliğin ilçemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Kaynak: Haber Merkezi