Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Denizli Şubesi, 11.Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Türk Futboluna tanınmış teknik direktörler kazandıran ve gerçekleştirdiği sosyal aktivite ve etkinliklerle Denizli’nin Türkiye çapında sesinin duyulmasına yardımcı olan TÜFAD Denizli Şubesi’nin 11.Olağan Genel Kurulu Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonunda yapıldı.

Denizli T Ü F A D’da Bülent Fil, 22. Kez Güven Tazeledi1

Genel Kurulda seçime tek liste ile gidildi. 22 yıldır görevde kalarak büyük bir başarıya imza atan Başkan Bülent Fil ve ekibi güven tazeledi. Görevde kaldığı süre boyunca iz bırakan projelere imza atan Başkan Fil ve ekibi, 3 yıl daha göreve seçilirken, çeyrek asır boyunca görevde kalarak büyük bir başarıya imza atmış olacak. 

Genel Kurula, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Denizli Büyükşehir Belediyesi Spor Daire Başkanı Ayşe Sarıkaya, Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı Ali İhsan Doğan, TÜFAD Genel Sekreteri aynı zamanda Muğla Şube Başkanı Alaaddin Naganlu,  Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, TFF Antrenör Eğitimcisi Ozan Yılmaz, Futbol İl Temsilcisi Cihan Çoban, Denizli İl Hakem Kurulu Başkanı Özmen Atalay, Denizli Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Dernek Başkanı Sercan Oturaklı, Merkezefendi Belediyesi İlçe Spor Müdürü Mihraç Doğanay, önceki dönem Futbol İl Temsilcileri Musa Coşkun, Levend Sarıoğlu, yıllarca derneği Tertip Komitelerinde temsil eden Mehmet Tuncer, üye antrenörler ve misafirler katıldı.

Denizli T Ü F A D’da Bülent Fil, 22. Kez Güven Tazeledi

"Ailemizden ve Kendimizden Fedakarlıklar Etmeye Devam Edeceğiz"

TÜFAD Denizli Şube Başkanı Bülent Fil, “Genel Kurulumuzda bizleri tekrar göreve getiren tüm delegelerimize şahsım ve yönetim kurulu olarak teşekkürlerimizi sunarız. Yönetim ve üyelerimizle birlikte, Türk Futboluna yıllardır hizmet etme şerefine nail olduk. Yeni ufuklara açtığımız yelkenle, projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışacağız. Vazifemizin omuzlarımıza yüklediği sorumlulukların bilinciyle, ailemizden ve kendimizden fedakarlıklar etmeye devam edeceğiz. Yapacağımız her çalışma ve projelerde desteklerini bekliyoruz. Örneğini geçtiğimiz aylar içinde yaptığımız 'birlikte güçlüyüz' projesi ve Denizli İl Emniyet Müdürlüğümüz'ün organizasyonu 'mahallemde maç var' projelerine verdikleri desteklerden dolayı tüm antrenör arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Avusturya - Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ? Avusturya - Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ?

Yeni Yönetim Kuruluna 4 yeni isim eklendi. TFF Antrenör Eğitimcisi Ozan Yılmaz, Denizli Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Mahmut Kuruoğlu, önceki dönemlerde TÜFAD yönetiminde görev alan görev yapan Osman Kıraç ile Cengiz Onat yeni görev alan isimler oldu. Genel Kurul 2023-2024 sezonu yerel futbol liglerinde, takımlarını şampiyon yapan antrenörlere başarı plaketleri verilmesi ile son buldu.