Ak Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan geçen hafta hayatını kaybeden annesi ve bir ay önce vefat eden anneannesi adına Çivril’deki evinde mevlit okuttu. Mevlide Ak Parti’nin önde gelen isimlerinin yanı sıra Çivril’de faaliyet sürdüren STK temsilcileri ve iş insanları da iştirak etti.

Denizli Milletvekili Özkan Annesi Ve Anneannesi İçin Mevlit Okuttu2

Cahit Özkan’ın, annesi Neriman Özkan ve anneannesi Zeynep Sert adına okuttuğu mevlit ve Kur’an’ı Kerim tilavetine önceki dönem AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ekonomi İşleri Başkanı Nihat Zeybekci, önceki dönem Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, önceki dönem Ak Parti Denizli Milletvekili ve eski Adalet Bakanı yardımcısı Bilal Uçar, önceki dönem Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, AK Parti eski Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Burdur İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, AK Parti il ve ilçe yöneticileri, Çivrilli iş insanları ile Özkan ailesinin sevenleri ve yakınları katıldı.

Denizli Milletvekili Özkan Annesi Ve Anneannesi İçin Mevlit Okuttu1

Saygısız Ev Sahiplerine Hapis Cezası! Kiracısına Bunu Yapanın Kurtuluşu Yok Saygısız Ev Sahiplerine Hapis Cezası! Kiracısına Bunu Yapanın Kurtuluşu Yok

Özkan ailesinin Çivril’de Yukarı Mahalle 300 Evler Camisi yanında bulunan evinde yapılan mevlit ve yemek ikramı öncesi merhumların ruhları için Kur’an’ı kerim okundu. Davete katılan İmam hatipleri tarafından okunan mevlitlerin ardından misafirlere yemek ikramı yapıldı. Mevlit ve yemek yapılan duanın ardından sona erdi.

Denizli Milletvekili Özkan Annesi Ve Anneannesi İçin Mevlit Okuttu3

Editör: Durmuş Özke