Denizli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 2023 yılı Ekim ayında hazırlıklarına başkana “Mahallede Maç Var” futbol turnuvası tamamlandı. Sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşları, mahalle muhtarlarının destek verdiği turnuvaya toplan 970 genç katıldı. 50 takımın mücadele ettiği turnuvada 8 gruptan 132 müsabaka yapıldı. Grup maçları tamamlandığı ve oynanan müsabakalar sonrasında ilk 2 sırada bitiren, Şemikler, Sümer, Alparslan, Cumhuriyet, 1200 Evler, Aktepe, Çakmak, Barbaros-Göveçlik, Merkezefendi, Fatih, Yenişehir, Yenişafak-Kayalar, Akhan, Akköy, Tekkeköy-Gökpınar, Goncalı-Karakova olmak üzere 16 mahalle takımı üst tura çıkmaya hak kazandı.

Denizli’de Gökyüzünde Tıraş Hizmeti Denizli’de Gökyüzünde Tıraş Hizmeti

27 Mart saat 15.00’de Polisevinde yapılacak olan program ile üst tura çıkan 16 mahalle takımı mahalle muhtarları ve antrenörlerinin katımıyla eleme maçları kura çekimi yapılacağı duyuruldu. Oynanacak eleme maçlarının ardından Çeyrek final, Yarı final ve Final müsabakaları yapılacak.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “Gençlerimizin sağlıklı gelişimlerine katkı sunacak projelere desteğimiz devam edeceğiz” denildi.

Editör: Haber Merkezi