Denizli Çarşamba Pazarında Denizli'de peynir tüketimi ve fiyat analizi tespitlerinde bulunmak için Genççivril Gazetesi olarak pazarın nabzını tutmayı sürdürüyoruz. Peynir satışları konusunda Çarşamba Pazarında tezgahını açan Volkan Tüfekçi'ye merak edilenleri sorduk.

Denizli Halki Peynirin Tadini Unuttu Alan Da En Ucuzu Ariyor.jpg5

Satışlar Fiyatlardan Dolayı Durgun

Denizli Çarşamba Pazarında tezgahını açan herkes dertli. Peynir satışı yapan Volkan Tüfekçi satışlar hakkında, '' Şu anda peynir satışları fiyatlardan dolayı durgun vatandaş peynir yemiyor.'' ifadelerini kullandı.

Denizli Halki Peynirin Tadini Unuttu Alan Da En Ucuzu Ariyor4

Vatandaşlar Ucuz Peynire Yöneliyor

Altın sahipleri için önemli karar: Kuyumcular ortak karar aldı Altın sahipleri için önemli karar: Kuyumcular ortak karar aldı

Tüfekçi'ye en çok hangi peynirlerin tercih edildiğini soduğumuzda, '' Denizlililer en çok beyaz peyniri tüketiyor  kilosu 15-160 lira arasında değişiyor. En ucuzu bu olduğu için böyle, koyun keçi peynirleri 300-350'lere çıktığı için hiç alan yok.'' cevabını verdi.
Denizli'ye Özgü Çoban Peynirinde Fiyat Ne?
Tüfekçi, Denizli'ye özgü çoban peynirinin de satıldığını ifade ederken, bu peynirin kilo fiyatının 120 lira olduğunu belirtti. 

Denizli Halki Peynirin Tadini Unuttu Alan Da En Ucuzu Ariyor3

Denizli'ye Özgü Tavas Çoban Peynirinde Fiyat Ne?

Tüfekçi, Denizli'ye özgü Tavas çoban peynirinin de vatandaşlar tarafından tercih edildiğini söylerken, bu peynirin kilo fiyatının 120 lira olduğunu belirtti. 

Denizli Halki Peynirin Tadini Unuttu Alan Da En Ucuzu Ariyor1