Boşanma Davası Açan Karısını Kalbinden Yaralayan Şahıs Tutuklandı Boşanma Davası Açan Karısını Kalbinden Yaralayan Şahıs Tutuklandı

Geçitiğimiz aylarda, kara para aklama suçlamasından yargılanan Dilan ve Engin Polat çifti, Denizli esnafını da kötü etkilemişti. Bu süreçte randevuları iptal olan Denizli'de bulunan güzellik merkezleri duruma isyan etmişti. Polat çifti şimdi başka bir davada, hakim karşısına çıkacak.

Banu Parlak'ın Güzellik Merkezi Kurşunlanmıştı

Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı'nda bulunan sosyal medya fenomeni Banu Parlak'a ait güzellik merkezi 1 Ekim 2023 günü saat 02.00 ve 04.30 sıralarında motosikletli şüphelilerce kurşunlanmıştı. Olaya ilişkin hazırlanan iddianame kapsamında Dilan ve Engin Polat çiftinin de ‘azmettirme’ suçundan cezalandırılması istenen davanın görülmesine bugün Küçükçekmece Adliyesi’nde başlanacak.

Dilan Polat Tehdit Etmişti

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, sanık Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından yayınladığı bir videodaki konuşmasında Banu Parlak'a tehdit mesajı gönderdiği açıklanmıştı. Dilan Polat ise ifadesinde, tehdit içerikli görüntüdeki konuşmaları Parlak için söylemediğini, kendisine sözlü saldırıda bulunanlara genel olarak çektiğini savunmuştu. Sanık Engin Polat ise saldırıyı sosyal medyadan duyduğunu, saldırıdan 2 gün önce Banu Parlak'ın sosyal medyadan açıklama yapıp kendilerini suçladığını savunarak, bunu kimin yaptığını bilmediğini anlatmıştı.
İddianamede, Polat çiftinin "birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit suçunu azmettirme" ve "mala zarar vermeye azmettirme" suçlarından toplamda ayrı ayrı 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edilmişti.

Kaynak: Haber Merkezi