Sağlık Sendikası HEP-SEN Denizli Şubesi depreme dayanıksız olduğu iddia edilen Denizli Devlet Hastanesi önünde geçtiğimiz günlerde basın açıklaması gerçekleştirmişti. Taleplerinin dinlenmediğini söyleyen HEP-SEN Denizli İl Temsilcisi Şeref Salman iş bırakma eylemi hazırlığında olduklarını söyledi.

Fhfhfh 

Denizli Devlet Hastanesi önünde gerçekleşen eylemde Hep-Sen Denizli İl Temsilcisi Şeref Salman, “Denizli 1. derece deprem bölgesidir. Fay hattı ilimizin tam ortasından ve hastanemizin yaklaşık 500 metre altından geçmektedir. Şu an arkamızda bulunan Denizli Devlet Hastanesinin depreme dayanıksız olduğu, geçtiğimiz günlerde raporlarıyla birlikte basına yansımıştır. Bu raporlarla, deprem öncesi İskenderun Devlet Hastanesi için hazırlanan raporlar arasında hiçbir fark yoktur. Biz de aynı kaderi yaşamak, canımızdan olmak istemiyoruz” şeklinde konuştu.  

Gerçekleşen basın açıklaması sonrası ise Denizli’de HEP-SEN Sendikasına bağlı sağlık çalışanları iş bırakma eylemine hazırlanıyor. Konuyla ilgili Denizli İl Temsilcisi Şeref Salman’ın genccivrilgazetesi.com’a açıklamada bulundu. Denizli Valiliğinden, Denizli İl Sağlık Müdürlüğünden ve Başhekimlikten randevu almamak istemelerine rağmen taleplerinin karşılık bulmadığını söyleyen Şeref Salman, “Bugün tekrar randevu talebinde bulunduk 10 gün içerisinde herhangi bir adım atılmadığı takdirde, önce hastane, daha sonra il ve ülke genelinde iş bırakma dahil tüm eylemsel aksiyonları gündemimize alacağız” şeklinde açıklamalarda bulundu.  

15 Yıldır Atanamayan Öğretmen Atılamayan Çöplerin Peşinde! 15 Yıldır Atanamayan Öğretmen Atılamayan Çöplerin Peşinde!

Muhabir: Aslıhan Kılıçelli