Ligin ilk yarısını istediği yerde bitiremeyen Yeşil Çivril Belediye Spor, ikinci yarının ilk maçında evinde Sarayköy Belediye Spor ile mücadele edecek. BAL’da Denizli’yi temsil eden Yeşil Çivril Belediye Spor, karşılaşmadan üç puanla ayrılmak istediği için hazırlıklarına devam ediyor. Kulüp yönetimi, “kendi evimizde ligin ikinci yarısına iyi bir oyunla üç puanla başlamak istiyoruz” diyerek hedeflerini açıkladı. “ Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Yeşil Çivril sporumuzun, Pazar günü evinde oynayacağımız Sarayköy Belediye Spor mücadelesi ile BAL ikinci yarı maratonu başlıyor. Hedefi ligin üst sıraları olan Yeşil Çivril Belediye Spor, Sarayköy Belediye Spor maçı başta olmak üzere her maçtan üç puan parolası ile saha çıkacak. Hafta sonu seyircimiz önünde iyi bir oyunla rakibimizi mağlup ederek lige üç puanla iyi bir başlangıç yapmak ve hedefimize bir adım daha yaklaşmak istiyoruz.” ifadelerine yer verdi.


Lig arasını iyi değerIendirdiklerini belirten kulüp yönetimi “İlk yarının ilk maçlarında aldığımız talihsiz yenilgiler ile ilk yarıyı hedeflerimizin biraz altında bitirdik. Lige verilen arada takıma gerekli takviyeleri yaparak iyi bir çalışma dönemi geçirdik. İkinci yarıya daha güçlü bir takım olarak hazırlandık. Sezon sonuna kadar tüm maçlarımızı kazanmak ve Yeşil Çivril’i hak ettiği yere getirmek için çalışacağız.” dedi.
Bölgesel Amatör Lig’de ikinci yarı 4 Şubat Pazar günü oynanacak maçlar ile başlarken Denizli’yi Bal’da temsil eden Yeşil Çivril Belediye Spor ile Sarayköy Belediye Spor, Çivril İlçe Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak maç ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Başkanlık Yarışında Şok Gelişme, Acun Ilıcalı Tarafını Seçti Fenerbahçe Başkanlık Yarışında Şok Gelişme, Acun Ilıcalı Tarafını Seçti
Editör: Haber Merkezi